Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc Vartalovoide Unisex

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc Vartalovoide Unisex
Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc Vartalovoide Unisex
200 ml
32,90

Koodi: BVL07464 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 11.3.2021
UPS Air Mail
tiistai 9.3.2021

Tuoksun kuvaus Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc
Ainesosat

Nauti ylellisestä tuoksusta aamu- ja iltarituaaliesi aikana. Vartalonhoitotuote Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc rauhoittaa aistisi ja hellii ihoasi lempituoksullasi.

Ominaisuudet:

  • täydentää saman sarjan tuoksua
  • levittyy hyvin, imeytyy helposti
  • jättää ihon samettisen pehmeän tuntuiseksi

Ainesosat

Koostumus
Voide

Tietoja brändistä Bvlgari

Kuvittele kuinka harvinaiset materiaalit, eloisat väriyhdistelmät ja tyylikkäät kuviot ryöppyävät täydellisesti tasasuhteisia kaariviivoja pitkin alas – tämä on Bvlgari. Sekä brändin muoti että kosmetiikka korostavat persoonallisuuttasi ja sopivat sinulle kuin toinen iho.

 

Italialaisen Bvlgari-muotitalon perusti vuonna 1884 Roomassa mies nimeltä Sotirio Bulgari. Yli 130 vuoden ajan yhtiö on tarjonnut ylellistä muotisuunnittelua, asusteita ja Art Deco -koruja. 

Bvlgari sai mainetta myös tuoksujen suunnittelulla. Naiset ympäri maailmaa rakastavat Bvlgari-tuoksuja ainutlaatuisten koostumusten ansiosta – esimerkiksi jalokivistä inspiroidusta Bvlgari Omnia -tuoksusta on tullut legenda, joka on ikuistettu erilaisiin iteraatioihin, jotka ilmestyivät rajoitettuina painoksina tai uusina julkaisuina.

Bvlgari ei ole vain hienostuneen täydellisyyden symboli, vaan brändinä se välittää myös ympäristöstä. Yhtiö etsii aktiivisesti uusia tapoja miten sisällyttää kestävyyttä ja se on kiinnostunut muistakin globaaleista haasteista.

Arvostelu Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc