BvlgariEau Parfumée Au Thé Blanc Kölnin Vesi Unisex

Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc Kölnin Vesi Unisex
Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc Kölnin Vesi Unisex
75 ml
60,90

Koodi: BVL0044 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 25.10.2021
UPS Air Mail
huomenna keskiviikko 20.10.2021

Kuvaus Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc
Ainesosat

Nepalin kukkuloiden puhtauden ja harmonian inspiroima unisex eau de cologne -tuoksu Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc tuo nenääsi huolellisesti haudutetun, Himalajan rinteillä kasvaneen valkoisen teen aromit. Sen pehmeä ja raikas tuoksuyhdistelmä ihastuttaa teen ystävien lisäksi jokaista syvää rentoutuksen tunnetta ja sisäistä harmoniaa kaipaavaa henkilöä.

  • pohjatuoksun myskiin sekoittuvat kukkaiset ja puumaiset aromit naiselle ja miehelle
  • sopii etenkin kevät- ja kesäpäiviin
  • rauhoittavan tuoksuyhdistelmän on kehittänyt Jacques Cavallier

Tuoksun koostumus
Ensikohtaamisella tämä tuoksu käärii aistisi miellyttävän raikkaisiin, bergamotin, appelsiininkukan ja kitkerän appelsiinin tuoksuihin sekoittuviin valkoisen teen ja marunan aromeihin. Sydäntuoksun johdannossa tuntuvat pippurin, korianterin ja kardemumman mausteiset aromit. Pohjatuoksussa tuntuvat myskin aromit, joihin yhdistyvät ambran, jasmiinin ja puun vivahteet.

Tuoksun tarina
Unisex-tuoksu Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc kunnioittaa Himalajan rinteillä kasvavaa valkoista teetä. Siitä valmistetun juoman tavoin myös Bvlgari-tuoksussa tuntuvat levollisuus ja syvä rentoutuksen tunne. Sen pehmeät, rauhoittavat aromit tuovat eteesi Nepalin vuorten koskemattoman ja puhtaan luonnon. Pohjatuoksun raikkaat sitruksiset vivahteet taas muistuttavat mieliin levon Välimeren rannoilla. Tuoksuyhdistelmän, jossa pehmeys yhdistyy raikkauteen, loi vuonna 2003 arvostettu parfymööri Jacques Cavallier.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, GERANIOL, COUMARIN, BENZYL ALCOHOL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Maruna
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Valkoinen Tee
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Myski
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen, myski

Tietoja brändistä Bvlgari

Kuvittele kuinka harvinaiset materiaalit, eloisat väriyhdistelmät ja tyylikkäät kuviot ryöppyävät täydellisesti tasasuhteisia kaariviivoja pitkin alas – tämä on Bvlgari. Sekä brändin muoti että kosmetiikka korostavat persoonallisuuttasi ja sopivat sinulle kuin toinen iho.

 

Italialaisen Bvlgari-muotitalon perusti vuonna 1884 Roomassa mies nimeltä Sotirio Bulgari. Yli 130 vuoden ajan yhtiö on tarjonnut ylellistä muotisuunnittelua, asusteita ja Art Deco -koruja. 

Bvlgari sai mainetta myös tuoksujen suunnittelulla. Naiset ympäri maailmaa rakastavat Bvlgari-tuoksuja ainutlaatuisten koostumusten ansiosta – esimerkiksi jalokivistä inspiroidusta Bvlgari Omnia -tuoksusta on tullut legenda, joka on ikuistettu erilaisiin iteraatioihin, jotka ilmestyivät rajoitettuina painoksina tai uusina julkaisuina.

Bvlgari ei ole vain hienostuneen täydellisyyden symboli, vaan brändinä se välittää myös ympäristöstä. Yhtiö etsii aktiivisesti uusia tapoja miten sisällyttää kestävyyttä ja se on kiinnostunut muistakin globaaleista haasteista.

Arvostelu Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc