BvlgariMan Wood Essence Lahjasetti Miehille

Bvlgari Man Wood Essence Lahjasetti Miehille
Bvlgari Man Wood Essence Lahjasetti Miehille
78,80

Yli 5 kpl varastossa | Koodi: BVL07479

Eau de Parfum 100 ml + After Shave -Balsami 100 ml + Meikkilaukku

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 28.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 25.1.2022

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Miesten tuoksusetti Bvlgari Man Wood Essence kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • ilahduttaa kaikkia miehiä
  • setti sisältää tuoksun ja saman sarjan kosmetiikkatarvikkeita
  • lahjaksi kaunis laukku

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • After Shave -Balsami 100 ml
  • Meikkilaukku

Ainesosat

Tuoksuluokka
puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Kuvittele kuinka harvinaiset materiaalit, eloisat väriyhdistelmät ja tyylikkäät kuviot ryöppyävät täydellisesti tasasuhteisia kaariviivoja pitkin alas – tämä on Bvlgari. Sekä brändin muoti että kosmetiikka korostavat persoonallisuuttasi ja sopivat sinulle kuin toinen iho.

 

Italialaisen Bvlgari-muotitalon perusti vuonna 1884 Roomassa mies nimeltä Sotirio Bulgari. Yli 130 vuoden ajan yhtiö on tarjonnut ylellistä muotisuunnittelua, asusteita ja Art Deco -koruja. 

Bvlgari sai mainetta myös tuoksujen suunnittelulla. Naiset ympäri maailmaa rakastavat Bvlgari-tuoksuja ainutlaatuisten koostumusten ansiosta – esimerkiksi jalokivistä inspiroidusta Bvlgari Omnia -tuoksusta on tullut legenda, joka on ikuistettu erilaisiin iteraatioihin, jotka ilmestyivät rajoitettuina painoksina tai uusina julkaisuina.

Bvlgari ei ole vain hienostuneen täydellisyyden symboli, vaan brändinä se välittää myös ympäristöstä. Yhtiö etsii aktiivisesti uusia tapoja miten sisällyttää kestävyyttä ja se on kiinnostunut muistakin globaaleista haasteista.