Bvlgari Man Wood Neroli Lahjasetti II. Miehille

Bvlgari Man Wood Neroli Lahjasetti II. Miehille
Bvlgari Man Wood Neroli Lahjasetti II. Miehille

Koodi: BVL07438 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 15 ml

Lahja sinulle
Notino Safety Kit tai Notino Travel Kit lahjaksi ostaesassi tuoksuja yli 45 eurolla. Valitse mieleisesi lahja ostoskorissa.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle

Kuvaus Bvlgari Man Wood Neroli
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Miesten tuoksusetti Bvlgari Man Wood Neroli kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • sisältää täysikokoisen tuoksun ja sen miniatyyrin
  • ilahduttaa kaikkia miehiä
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 15 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Bvlgari

Kuvittele kuinka harvinaiset materiaalit, eloisat väriyhdistelmät ja tyylikkäät kuviot ryöppyävät täydellisesti tasasuhteisia kaariviivoja pitkin alas – tämä on Bvlgari. Sekä brändin muoti että kosmetiikka korostavat persoonallisuuttasi ja sopivat sinulle kuin toinen iho.

 

Italialaisen Bvlgari-muotitalon perusti vuonna 1884 Roomassa mies nimeltä Sotirio Bulgari. Yli 130 vuoden ajan yhtiö on tarjonnut ylellistä muotisuunnittelua, asusteita ja Art Deco -koruja. 

Bvlgari sai mainetta myös tuoksujen suunnittelulla. Naiset ympäri maailmaa rakastavat Bvlgari-tuoksuja ainutlaatuisten koostumusten ansiosta – esimerkiksi jalokivistä inspiroidusta Bvlgari Omnia -tuoksusta on tullut legenda, joka on ikuistettu erilaisiin iteraatioihin, jotka ilmestyivät rajoitettuina painoksina tai uusina julkaisuina.

Bvlgari ei ole vain hienostuneen täydellisyyden symboli, vaan brändinä se välittää myös ympäristöstä. Yhtiö etsii aktiivisesti uusia tapoja miten sisällyttää kestävyyttä ja se on kiinnostunut muistakin globaaleista haasteista.

Arvostelu Bvlgari Man Wood Neroli