Skip to main content

BvlgariOmnia Coral Eau de Toilette Naisille

Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette Naisille
Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette Naisille
40 ml
77,00

Varastossa | Koodi: BVL0237
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 4.2.2022
UPS Air Mail
tiistai 1.2.2022

Kukkainen, hedelmäinen tuoksu kuljettaa aistisi aurinkoiseen kesäpäivään, henkeäsalpaavan rehevänä kukkivaan luontoon ja rajattoman valtameren ääreen ympäri vuoden. Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette on saanut innoituksensa harvinaisten punakorallien välkkyvistä väreistä. Naisten tuoksun harmonisessa koostumuksessa erottuvat hibiskuksen kukka, lumpeenkukka, mehukas gojimarja ja makea granaattiomena.

  • naisten eloisa, kukkainen ja hedelmäinen tuoksu
  • välkehtivien jalokivien ja harvinaisten punakorallien innoittama
  • vie aistisi kesäpäivän tunnelmaan

Tuoksun Koostumus
Tuoksu avautuu bergamotin sitrusvivahteella, joka virkistää aistejasi. Hetken kuluttua sen korvaa hibiskus. Pitkäkestoisessa pohjatuoksussa erottuu mehukas granaattiomena.

Tuoksun Tarina
Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette lanseerattiin ensi kerran vuonna 2017. Sen loi tunnettu parfymööri Alberto Morillas. Tuoksu on kuin paras kesämuistosi vangittuna pulloon. Se on saanut innoituksensa kimaltavista, harvinaisista jalokivistä, ja herättää ehtymättömän vapauden tunteen.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, GERANIOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRAL, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, METHYL 2-OCTYNOATE, BHT Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Hibiskus
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Granaattiomena
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Kuvittele kuinka harvinaiset materiaalit, eloisat väriyhdistelmät ja tyylikkäät kuviot ryöppyävät täydellisesti tasasuhteisia kaariviivoja pitkin alas – tämä on Bvlgari. Sekä brändin muoti että kosmetiikka korostavat persoonallisuuttasi ja sopivat sinulle kuin toinen iho.

 

Italialaisen Bvlgari-muotitalon perusti vuonna 1884 Roomassa mies nimeltä Sotirio Bulgari. Yli 130 vuoden ajan yhtiö on tarjonnut ylellistä muotisuunnittelua, asusteita ja Art Deco -koruja. 

Bvlgari sai mainetta myös tuoksujen suunnittelulla. Naiset ympäri maailmaa rakastavat Bvlgari-tuoksuja ainutlaatuisten koostumusten ansiosta – esimerkiksi jalokivistä inspiroidusta Bvlgari Omnia -tuoksusta on tullut legenda, joka on ikuistettu erilaisiin iteraatioihin, jotka ilmestyivät rajoitettuina painoksina tai uusina julkaisuina.

Bvlgari ei ole vain hienostuneen täydellisyyden symboli, vaan brändinä se välittää myös ympäristöstä. Yhtiö etsii aktiivisesti uusia tapoja miten sisällyttää kestävyyttä ja se on kiinnostunut muistakin globaaleista haasteista.