Skip to main content

BvlgariOmnia Crystalline Vartalovoide Naisille

Bvlgari Omnia Crystalline Vartalovoide Naisille
Bvlgari Omnia Crystalline Vartalovoide Naisille
100 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: BVL1065

Nauti ylellisestä tuoksusta aamu- ja iltarituaaliesi aikana. Vartalonhoitotuote Bvlgari Omnia Crystalline rauhoittaa aistisi ja hellii ihoasi lempituoksullasi.

Ominaisuudet:

  • ilahduttaa jokaista naista
  • täydentää saman sarjan tuoksua
  • jättää ihon samettisen pehmeän tuntuiseksi

Tuotteen täydellinen koostumus

METHYLPARABENE PROPYLPARABENE BENZYL, BENZOATE Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Koostumus
Voide

Kuvittele kuinka harvinaiset materiaalit, eloisat väriyhdistelmät ja tyylikkäät kuviot ryöppyävät täydellisesti tasasuhteisia kaariviivoja pitkin alas – tämä on Bvlgari. Sekä brändin muoti että kosmetiikka korostavat persoonallisuuttasi ja sopivat sinulle kuin toinen iho.

 

Italialaisen Bvlgari-muotitalon perusti vuonna 1884 Roomassa mies nimeltä Sotirio Bulgari. Yli 130 vuoden ajan yhtiö on tarjonnut ylellistä muotisuunnittelua, asusteita ja Art Deco -koruja. 

Bvlgari sai mainetta myös tuoksujen suunnittelulla. Naiset ympäri maailmaa rakastavat Bvlgari-tuoksuja ainutlaatuisten koostumusten ansiosta – esimerkiksi jalokivistä inspiroidusta Bvlgari Omnia -tuoksusta on tullut legenda, joka on ikuistettu erilaisiin iteraatioihin, jotka ilmestyivät rajoitettuina painoksina tai uusina julkaisuina.

Bvlgari ei ole vain hienostuneen täydellisyyden symboli, vaan brändinä se välittää myös ympäristöstä. Yhtiö etsii aktiivisesti uusia tapoja miten sisällyttää kestävyyttä ja se on kiinnostunut muistakin globaaleista haasteista.