Skip to main content

BvlgariOmnia Lahjasetti Naisille

Bvlgari Omnia Lahjasetti Naisille
Bvlgari Omnia Lahjasetti Naisille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: BVL07569

Omnia Crystalline Eau de Toilette Naisille 15 ml + Omnia Amethyste Eau de Toilette Naisille 15 ml + Omnia By Mary Katrantzou Limited Edition Eau de Parfum Naisille 15 ml

Älä lakkaa löytämästä vielä löytymättömiä sävyjä ja tuoksuja. Naisten tuoksusetti Bvlgari Omnia tarjoaa ihanteellisen tilaisuuden tutustua uusiin tuoksuyhdisteisiin. Miniatyyripullossa ne vievät välittömästi sydämesi.

Ominaisuudet:

  • ainutlaatuinen mahdollisuus kokeilla useita lempimerkkisi tuoksuja
  • sisältää miniatyyrituoksut
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Omnia Crystalline Eau de Toilette Naisille 15 ml
  • Omnia Amethyste Eau de Toilette Naisille 15 ml
  • Omnia By Mary Katrantzou Limited Edition Eau de Parfum Naisille 15 ml

Tärkeä huomio

Flammable.
Koko teksti

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Kuvittele kuinka harvinaiset materiaalit, eloisat väriyhdistelmät ja tyylikkäät kuviot ryöppyävät täydellisesti tasasuhteisia kaariviivoja pitkin alas – tämä on Bvlgari. Sekä brändin muoti että kosmetiikka korostavat persoonallisuuttasi ja sopivat sinulle kuin toinen iho.

 

Italialaisen Bvlgari-muotitalon perusti vuonna 1884 Roomassa mies nimeltä Sotirio Bulgari. Yli 130 vuoden ajan yhtiö on tarjonnut ylellistä muotisuunnittelua, asusteita ja Art Deco -koruja. 

Bvlgari sai mainetta myös tuoksujen suunnittelulla. Naiset ympäri maailmaa rakastavat Bvlgari-tuoksuja ainutlaatuisten koostumusten ansiosta – esimerkiksi jalokivistä inspiroidusta Bvlgari Omnia -tuoksusta on tullut legenda, joka on ikuistettu erilaisiin iteraatioihin, jotka ilmestyivät rajoitettuina painoksina tai uusina julkaisuina.

Bvlgari ei ole vain hienostuneen täydellisyyden symboli, vaan brändinä se välittää myös ympäristöstä. Yhtiö etsii aktiivisesti uusia tapoja miten sisällyttää kestävyyttä ja se on kiinnostunut muistakin globaaleista haasteista.