Bvlgari Rose Goldea Lahjasetti I. Naisille

Bvlgari Rose Goldea Lahjasetti I. Naisille
Bvlgari Rose Goldea Lahjasetti I. Naisille

Koodi: BVL07439 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Parfum 90 ml + Vartalovoide 75 ml + Suihku- Ja Kylpygeeli 75 ml + Meikkilaukku

Kuvaus Bvlgari Rose Goldea
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Bvlgari Rose Goldea kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • setti sisältää tuoksun ja saman sarjan kosmetiikkatarvikkeita
  • lahjaksi kaunis laukku
  • ilahduttaa kaikkia naisia

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 90 ml
  • Vartalovoide 75 ml
  • Suihku- Ja Kylpygeeli 75 ml
  • Meikkilaukku

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen, myski
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Bvlgari

Kuvittele kuinka harvinaiset materiaalit, eloisat väriyhdistelmät ja tyylikkäät kuviot ryöppyävät täydellisesti tasasuhteisia kaariviivoja pitkin alas – tämä on Bvlgari. Sekä brändin muoti että kosmetiikka korostavat persoonallisuuttasi ja sopivat sinulle kuin toinen iho.

 

Italialaisen Bvlgari-muotitalon perusti vuonna 1884 Roomassa mies nimeltä Sotirio Bulgari. Yli 130 vuoden ajan yhtiö on tarjonnut ylellistä muotisuunnittelua, asusteita ja Art Deco -koruja. 

Bvlgari sai mainetta myös tuoksujen suunnittelulla. Naiset ympäri maailmaa rakastavat Bvlgari-tuoksuja ainutlaatuisten koostumusten ansiosta – esimerkiksi jalokivistä inspiroidusta Bvlgari Omnia -tuoksusta on tullut legenda, joka on ikuistettu erilaisiin iteraatioihin, jotka ilmestyivät rajoitettuina painoksina tai uusina julkaisuina.

Bvlgari ei ole vain hienostuneen täydellisyyden symboli, vaan brändinä se välittää myös ympäristöstä. Yhtiö etsii aktiivisesti uusia tapoja miten sisällyttää kestävyyttä ja se on kiinnostunut muistakin globaaleista haasteista.

Arvostelu Bvlgari Rose Goldea