ByredoLa Sélection Boisée Lahjasetti Unisex

Byredo La Sélection Boisée Lahjasetti Unisex
Byredo La Sélection Boisée Lahjasetti Unisex
Lahjasetti Unisex

Koodi: BYR0774 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Black Saffron Eau de Parfum 12 ml + Mojave Ghost Eau de Parfum 12 ml + Super Cedar Eau de Parfum 12 ml

Lahja sinulle
Syötä ostoskorissa koodi notino ja saat 15% alennuksen tuoksuista. Alennus ei koske erikoistarjouksessa ja poistomyynnissä olevia tuotteita.

Kuvaus Byredo La Sélection Boisée
Ainesosat

Miksi pysytellä vain yhdessä tuoksussa, kun valikoima on niin laaja? Täydellisen tavan tutustua heti useisiin tuoksuyhdistelmiin tarjoaa unisex-tuoksusetti Byredo La Sélection Boisée . Vaihtele tuoksua mielialasi tai tilanteen mukaan ja nauti setin tarjoamasta monipuolisuudesta.

Ominaisuudet:

  • ainutlaatuinen mahdollisuus kokeilla useita lempimerkkisi tuoksuja
  • ylellinen tuoksu vaativampaan makuun
  • unisex – sekä miehille että naisille

Setin sisältö:

  • Black Saffron Eau de Parfum 12 ml
  • Mojave Ghost Eau de Parfum 12 ml
  • Super Cedar Eau de Parfum 12 ml

Ainesosat

Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Byredo

Byredo on erottuvien niche-tuoksujen brändi Ruotsista. Sen takana on erittäin erottuva henkilö – Ben Gorham. Ben syntyi intialaiselle äidille ja kanadalaiselle isälle, ja hän kasvoi Torontossa, New Yorkissa ja Tukholmassa. Hän opiskeli taidetta, mutta sattumanvarainen tapaaminen parfymisti Pierre Wulffin kanssa vakuutti hänet omistautumaan tuoksujen luomiseen maalaamisen sijasta. Hänet inspiroi muisto matkasta äitinsä kotikaupunkiin Intiaan, missä hän ihastui mausteiden ja suitsukkeiden tuoksuun. Hän yhdisti nämä itämaiset tuoksut pohjoismaiseen minimalismiin ja tunnuslauseella ”Vähemmän on joskus enemmän” hän viittaa Skandinavian juuriinsa. Vuonna 2006 hän loi perustan yhdelle nykyään edistyneimmistä niche-tuoksujen brändeistä. Diptyque tuoksut erottuvat puhtailla, yksinkertaisilla koostumuksillaan, jotka korostavat yksittäiset aineosat täydellisesti. Byredo tuoksut ovat yhtä poikkeuksellisia kuin niiden luoja. Verhoudu moderneihin ja minimalistisiin, mutta samaan aikaan selvästi erottuviin tuoksuihin.

Arvostelu Byredo La Sélection Boisée