Calvin KleinCK Free Eau de Toilette Miehille

Calvin Klein CK Free Eau de Toilette Miehille
Calvin Klein CK Free Eau de Toilette Miehille
100 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: CAK0192

Tältä tuoksuu vapaus! Vapaudu sosiaalisten sääntöjen kahleista ja tunne uskomattoman vapauden huuma ihollasi. Miesten Eau De Toilette -tuoksu Calvin Klein CK Free lumoaa sinut nerokkaalla tuoksuyhdistelmällään, joka on kuin luotu nykyaikaiselle miehelle.  

  • raikas ja aromaattinen, puuvivahteinen tuoksu
  • modernille herrasmiehelle
  • sopii etenkin arkikäyttöön

Tuoksun koostumus
Alkunuotit lumoavat sinut epätavallisella yhdistelmällä eksoottista tähtianista, katajanmarjoja, herkullista absinttia ja makeita jakkihedelmiä. Sydäntuoksu huumaa aistisi mokkanahan, vastustamattoman kahvin, tupakan ja eteläafrikkalaisen buchu-yrtin sekoituksella. Pohjatuoksussa tunnet patsulin ja ylelliset puulajit, jotka antavat CK Free -tuoksulle lämpöä ja seksikkään vireen.

Tuoksun tarina
CK Free -tuoksun loivat Rodrigo Flores-Roux ja Ellen Molnerová vuonna 2009. Se tuotiin markkinoille elokuussa modernin miehen ihanteellisena kesätuoksuna. Minimalistinen pullo kuvastaa tuoksuyhdistelmän raikkautta.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Kataja, Jakkihedelmä, Absintti, Rusotähtianis
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Tupakka, Mokkanahka, Kahvi, Buchu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Puiset Vivahteet, Setri, Tammi, Patsuli
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen

Brändin perustivat Calvin Klein ja hänen liikekumppaninsa Barry Schwartz vuonna 1968. 1980-luvulla Calvin Klein otti vaatimattomat farkut ja muutti ne himon kohteiksi, kun brändin nimi koruommeltiin farkkujen takataskuun.

Yksinkertaisista, puhtaista linjoista ja hillityistä malleista tuli synonyymi Calvin Klein -brändille. Myös Calvin Klein -hajuvedet tulivat ikonisiksi paitsi hajustekoostumuksiltaan myös täydellisten puhtaiden mallien ansiosta. 1970-luvun alkupuolella Klein esitteli ensimmäiset hajusteet, ja ne ikuistavat edelleen sen vuosikymmenen hengen, jonka aikana ne on luotu.

1990-luvun alussa Calvin Klein toi markkinoille vallankumoukselliset tuoksut Obsession ja Eternity, joista on tullut legendaarisia tuoksuja ja jotka ovat vahvistaneet Calvin Kleinin asemaa johtavana globaalina brändinä. Calvin Klein-tuoksut luodaan yhteistyössä johtavien parfymistien kanssa ympäri maailmaa ja maailman johtavan kosmetiikkayrityksen Coty: n alaisuudessa.