Calvin Klein CK Free Eau de Toilette Miehille

Calvin Klein CK Free Eau de Toilette Miehille
Calvin Klein CK Free Eau de Toilette Miehille
100 ml
34,00

Koodi: CAK0192 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Calvin Klein CK Free
Ainesosat

Tältä tuoksuu vapaus! Vapaudu sosiaalisten sääntöjen kahleista ja tunne uskomattoman vapauden huuma ihollasi. Miesten Eau De Toilette -tuoksu Calvin Klein CK Free lumoaa sinut nerokkaalla tuoksuyhdistelmällään, joka on kuin luotu nykyaikaiselle miehelle.  

  • raikas ja aromaattinen, puuvivahteinen tuoksu
  • modernille herrasmiehelle
  • sopii etenkin arkikäyttöön

Tuoksun koostumus
Alkunuotit lumoavat sinut epätavallisella yhdistelmällä eksoottista tähtianista, katajanmarjoja, herkullista absinttia ja makeita jakkihedelmiä. Sydäntuoksu huumaa aistisi mokkanahan, vastustamattoman kahvin, tupakan ja eteläafrikkalaisen buchu-yrtin sekoituksella. Pohjatuoksussa tunnet patsulin ja ylelliset puulajit, jotka antavat CK Free -tuoksulle lämpöä ja seksikkään vireen.

Tuoksun tarina
CK Free -tuoksun loivat Rodrigo Flores-Roux ja Ellen Molnerová vuonna 2009. Se tuotiin markkinoille elokuussa modernin miehen ihanteellisena kesätuoksuna. Minimalistinen pullo kuvastaa tuoksuyhdistelmän raikkautta.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Jakkihedelmä, Rusotähtianis, Kataja, Absintti
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kahvi, Buchu, Mokkanahka, Tupakka
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tammi, Puiset Vivahteet, Patsuli, Setri
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen

Tietoja brändistä Calvin Klein

Brändin perustivat Calvin Klein ja hänen liikekumppaninsa Barry Schwartz vuonna 1968. 1980-luvulla Calvin Klein otti vaatimattomat farkut ja muutti ne himon kohteiksi, kun brändin nimi koruommeltiin farkkujen takataskuun.

Yksinkertaisista, puhtaista linjoista ja hillityistä malleista tuli synonyymi Calvin Klein -brändille. Myös Calvin Klein -hajuvedet tulivat ikonisiksi paitsi hajustekoostumuksiltaan myös täydellisten puhtaiden mallien ansiosta. 1970-luvun alkupuolella Klein esitteli ensimmäiset hajusteet, ja ne ikuistavat edelleen sen vuosikymmenen hengen, jonka aikana ne on luotu.

1990-luvun alussa Calvin Klein toi markkinoille vallankumoukselliset tuoksut Obsession ja Eternity, joista on tullut legendaarisia tuoksuja ja jotka ovat vahvistaneet Calvin Kleinin asemaa johtavana globaalina brändinä. Calvin Klein-tuoksut luodaan yhteistyössä johtavien parfymistien kanssa ympäri maailmaa ja maailman johtavan kosmetiikkayrityksen Coty: n alaisuudessa.

Arvostelu Calvin Klein CK Free