Carolina Herrera 212 VIP Rosé Hiussumu Naisille

Carolina Herrera 212 VIP Rosé Hiussumu Naisille
Carolina Herrera 212 VIP Rosé Hiussumu Naisille
30 ml

Koodi: CHR03295 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu
Lahja sinulle
Notino Safety Kit tai Notino Travel Kit lahjaksi ostaesassi tuoksuja yli 45 eurolla. Valitse mieleisesi lahja ostoskorissa.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle

Kuvaus Carolina Herrera 212 VIP Rosé

Perinteinen parfyymi toki antaa hiuksillesi tuoksua, mutta samalla se kuivaa niitä ja rikkoo niiden rakenteen. Hiustuoksu Carolina Herrera 212 VIP Rosé on paljon parempi ratkaisu. Se antaa hiuksiin ihanan tuoksun ja lisäksi ravitsee niitä.

Ominaisuudet:

  • tukee saman sarjan muiden tuoksujen intensiteettiä
  • täydentää saman sarjan tuoksua

Tietoja brändistä Carolina Herrera

"Minulla on vastuu nykypäiväisestä naisesta - tehdä hänestä itsevarma, moderni ja ennen kaikkea kaunis." Nämä ovat venezuelalaisen muotisuunnittelijan Carolina Herreran sanoja, jotka heijastuvat hänen vuonna 1980 perustamansa yrityksen periaatteisiin.

Erilaisten kulttuuristen vaikutteiden ansioista Carolina Herreran tyyli on alusta lähtien poikkeuksellinen ja syvästi henkilökohtainen. Legendaarisen Vogue-toimittajan Diana Vreelandin avulla hän esitteli muotilinjansa Metropolitan Clubissa NYC: ssä ja sai korkean tunnustuksen arvostelijoilta. Pian hän aloitti suunnittelun Jacqueline ja Caroline Kennedy:lle, Laura Bush:ille ja myöhemmin Michelle Obamille.

Brändi astui menestyksekkäästi hajustemaailmaan vuonna 1988 sen ensimmäisellä hajusteella nimeltä Carolina Herrera. Muutamia vuosia myöhemmin Carolina Herrera 212 -sarja valloitti maailmaa nimellä, joka viittaa maineikkaaseen Manhattan-osoitteeseen, ja myös Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum tuli suosituksi. Aivan kuten brändi itsekin, tuoksu edustaa ylellisyyttä ja ajatonta tyylikkyyttä.

Arvostelu Carolina Herrera 212 VIP Rosé