Carolina Herrera212 VIP Rosé Lahjasetti Naisille

Carolina Herrera 212 VIP Rosé Lahjasetti Naisille
Carolina Herrera 212 VIP Rosé Lahjasetti Naisille
Ilmainen toimitus
98,40

Varastossa | Koodi: CHR03521

Eau de Parfum 80 ml + Vartalovoide 100 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 21.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 18.1.2022

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Carolina Herrera 212 VIP Rosé kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • setti herättää kiinnostuksen ensisilmäyksellä kauniilla pakkauksellaan
  • ylellinen muotoilu
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 80 ml
  • Vartalovoide 100 ml

Ainesosat

Composition
Hedelmäiset Vivahteet, Kukat
Tuoksuluokka
aromaattinen, hedelmäinen, kukkainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

"Minulla on vastuu nykypäiväisestä naisesta - tehdä hänestä itsevarma, moderni ja ennen kaikkea kaunis." Nämä ovat venezuelalaisen muotisuunnittelijan Carolina Herreran sanoja, jotka heijastuvat hänen vuonna 1980 perustamansa yrityksen periaatteisiin.

Erilaisten kulttuuristen vaikutteiden ansioista Carolina Herreran tyyli on alusta lähtien poikkeuksellinen ja syvästi henkilökohtainen. Legendaarisen Vogue-toimittajan Diana Vreelandin avulla hän esitteli muotilinjansa Metropolitan Clubissa NYC: ssä ja sai korkean tunnustuksen arvostelijoilta. Pian hän aloitti suunnittelun Jacqueline ja Caroline Kennedy:lle, Laura Bush:ille ja myöhemmin Michelle Obamille.

Brändi astui menestyksekkäästi hajustemaailmaan vuonna 1988 sen ensimmäisellä hajusteella nimeltä Carolina Herrera. Muutamia vuosia myöhemmin Carolina Herrera 212 -sarja valloitti maailmaa nimellä, joka viittaa maineikkaaseen Manhattan-osoitteeseen, ja myös Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum tuli suosituksi. Aivan kuten brändi itsekin, tuoksu edustaa ylellisyyttä ja ajatonta tyylikkyyttä.