Skip to main content

Carolina HerreraBad Boy Eau de Toilette Collector's Edition Miehille

Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette Collector's Edition Miehille
Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette Collector's Edition Miehille
100 ml
125,00

Varastossa | Koodi: CHR03505
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Odottaapa sinua tärkeä työtapaaminen, juhlat ystävien kanssa tai illallinen kohtalokkaan naisen seurassa, toilettivesi miehelle Carolina Herrera Bad Boy on aina erinomainen valinta. Se tukee itseluottamustasi aina, kun haluat loistaa.

  • puumainen tuoksu
  • mausteinen tuoksu
  • itämainen tuoksu
  • modernille herrasmiehelle
  • ylellinen tuoksu vaativampaan makuun
  • rajoitettu erä

Ainesosat

Composition
Valkopippuri, Musta Pippuri, Itämaiset Puiset Vivahteet, Italian Bergamotti
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, itämainen, puumainen

"Minulla on vastuu nykypäiväisestä naisesta - tehdä hänestä itsevarma, moderni ja ennen kaikkea kaunis." Nämä ovat venezuelalaisen muotisuunnittelijan Carolina Herreran sanoja, jotka heijastuvat hänen vuonna 1980 perustamansa yrityksen periaatteisiin.

Erilaisten kulttuuristen vaikutteiden ansioista Carolina Herreran tyyli on alusta lähtien poikkeuksellinen ja syvästi henkilökohtainen. Legendaarisen Vogue-toimittajan Diana Vreelandin avulla hän esitteli muotilinjansa Metropolitan Clubissa NYC: ssä ja sai korkean tunnustuksen arvostelijoilta. Pian hän aloitti suunnittelun Jacqueline ja Caroline Kennedy:lle, Laura Bush:ille ja myöhemmin Michelle Obamille.

Brändi astui menestyksekkäästi hajustemaailmaan vuonna 1988 sen ensimmäisellä hajusteella nimeltä Carolina Herrera. Muutamia vuosia myöhemmin Carolina Herrera 212 -sarja valloitti maailmaa nimellä, joka viittaa maineikkaaseen Manhattan-osoitteeseen, ja myös Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum tuli suosituksi. Aivan kuten brändi itsekin, tuoksu edustaa ylellisyyttä ja ajatonta tyylikkyyttä.