Carolina HerreraBad Boy Le Parfum Lahjasetti Miehille

Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum Lahjasetti Miehille
Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum Lahjasetti Miehille
Ilmainen toimitus
83,40

1 saatavilla | Koodi: CHR03523

Eau de Parfum 100 ml + Suihkugeeli 100 ml

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 21.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 18.1.2022

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Miesten tuoksusetti Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • ylellinen muotoilu
  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • ilahduttaa kaikkia miehiä
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Suihkugeeli 100 ml

Ainesosat

Composition
Musta Pippuri, Nahka, Vetiveriaheinä, Greippi
Tuoksuluokka
nahka
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

"Minulla on vastuu nykypäiväisestä naisesta - tehdä hänestä itsevarma, moderni ja ennen kaikkea kaunis." Nämä ovat venezuelalaisen muotisuunnittelijan Carolina Herreran sanoja, jotka heijastuvat hänen vuonna 1980 perustamansa yrityksen periaatteisiin.

Erilaisten kulttuuristen vaikutteiden ansioista Carolina Herreran tyyli on alusta lähtien poikkeuksellinen ja syvästi henkilökohtainen. Legendaarisen Vogue-toimittajan Diana Vreelandin avulla hän esitteli muotilinjansa Metropolitan Clubissa NYC: ssä ja sai korkean tunnustuksen arvostelijoilta. Pian hän aloitti suunnittelun Jacqueline ja Caroline Kennedy:lle, Laura Bush:ille ja myöhemmin Michelle Obamille.

Brändi astui menestyksekkäästi hajustemaailmaan vuonna 1988 sen ensimmäisellä hajusteella nimeltä Carolina Herrera. Muutamia vuosia myöhemmin Carolina Herrera 212 -sarja valloitti maailmaa nimellä, joka viittaa maineikkaaseen Manhattan-osoitteeseen, ja myös Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum tuli suosituksi. Aivan kuten brändi itsekin, tuoksu edustaa ylellisyyttä ja ajatonta tyylikkyyttä.