Carolina HerreraGood Girl Suprême Lahjasetti II. Naisille

Carolina Herrera Good Girl Suprême Lahjasetti II. Naisille
Carolina Herrera Good Girl Suprême Lahjasetti II. Naisille

Koodi: CHR03436 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Parfum 80 ml + Vartalovoide 100 ml

Lahja sinulle
Syötä ostoskorissa koodi notino ja saat 15% alennuksen tuoksuista. Alennus ei koske erikoistarjouksessa ja poistomyynnissä olevia tuotteita.

Kuvaus Carolina Herrera Good Girl Suprême
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Carolina Herrera Good Girl Suprême kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • ilahduttaa kaikkia naisia
  • sopii mainiosti lahjaksi
  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 80 ml
  • Vartalovoide 100 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
itämainen, kukkainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Carolina Herrera

"Minulla on vastuu nykypäiväisestä naisesta - tehdä hänestä itsevarma, moderni ja ennen kaikkea kaunis." Nämä ovat venezuelalaisen muotisuunnittelijan Carolina Herreran sanoja, jotka heijastuvat hänen vuonna 1980 perustamansa yrityksen periaatteisiin.

Erilaisten kulttuuristen vaikutteiden ansioista Carolina Herreran tyyli on alusta lähtien poikkeuksellinen ja syvästi henkilökohtainen. Legendaarisen Vogue-toimittajan Diana Vreelandin avulla hän esitteli muotilinjansa Metropolitan Clubissa NYC: ssä ja sai korkean tunnustuksen arvostelijoilta. Pian hän aloitti suunnittelun Jacqueline ja Caroline Kennedy:lle, Laura Bush:ille ja myöhemmin Michelle Obamille.

Brändi astui menestyksekkäästi hajustemaailmaan vuonna 1988 sen ensimmäisellä hajusteella nimeltä Carolina Herrera. Muutamia vuosia myöhemmin Carolina Herrera 212 -sarja valloitti maailmaa nimellä, joka viittaa maineikkaaseen Manhattan-osoitteeseen, ja myös Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum tuli suosituksi. Aivan kuten brändi itsekin, tuoksu edustaa ylellisyyttä ja ajatonta tyylikkyyttä.

Arvostelu Carolina Herrera Good Girl Suprême