CeraVeCleansers Puhdistava Vaahtogeeli Normaalista Rasvoittuville Hiuksille

CeraVe Cleansers Puhdistava Vaahtogeeli Normaalista Rasvoittuville Hiuksille
CeraVe Cleansers Puhdistava Vaahtogeeli Normaalista Rasvoittuville Hiuksille
236 ml
9,00

Varastossa | Koodi: CEV01998
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 14.12.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 9.12.2021

Erityisesti normaalille ja rasvoittuvalle iholle kehitetty vaahtoava CeraVe Foaming Cleanser -puhdistusgeeli poistaa ylimääräisen rasvan ja epäpuhtaudet ihon pintakerroksista vaurioittamatta sen luonnollista suojakerrosta.

Ominaisuudet:

  • imee ylimääräisen rasvan ja poistaa kiillon
  • puhdistaa ihon tehokkaasti ja poistaa meikin kuivaamatta ihoa
  • ei häiritse ihon luonnollista kosteustasapainoa
  • tukee ihon suojakerroksen uusiutumista
  • kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti
  • kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa

Ainesosat:

  • keramidit – tukevat ihon luonnollisen suojakerroksen uusiutumista
  • hyaluronihappo – sulkee kosteuden ihon pinnalle
  • ei-komedogeeninen koostumus – ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista
  • hajustamaton

Käyttö:
Levitä kosteaan ihoon ja hiero pyörivin liikkein. Huuhtele kunnolla.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA/WATER, GLYCERIN, COCO-BETAINE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM COCOYL GLYCINATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, ACRYLATES COPOLYMER, CITRIC ACID, CAPRYLOYL GLYCINE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, NIACINAMIDE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CERAMIDE NP, PHENOXYETHANOL, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CERAMIDE EOP ,  , LES LISTES D'INGR&EACUTE,DIENTS ENTRANT DANS LA COMPOSITION DES PRODUITS DE NOTRE MARQUE SONT R&EACUTE,GULI&EGRAVE,REMENT MISES &AGRAVE, JOUR. AVANT D'UTILISER UN PRODUIT DE NOTRE MARQUE, VOUS &ECIRC,TES INVIT&EACUTE,S &AGRAVE, LIRE LA LISTE D'INGR&EACUTE,DIENTS FIGURANT SUR SON EMBALLAGE AFIN DE VOUS ASSURER QUE LES INGR&EACUTE,DIENTS SONT ADAPT&EACUTE,S &AGRAVE, VOTRE UTILISATION PERSONNELLE. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Koostumus
geeli
Ihon tyyppi
öljyinen, normaali
Ihotyyppi
normaali, öljyinen
Vaikutukset
nesteytys, Liiallisen talin säätely, Puhdistus, Uudistuminen
Aktiiviset ainesosat
hyaluronihappo

CeraVe on ollut yli 10 vuoden ajan markkinajohtaja ihonhoidossa Yhdysvalloissa. Yhdessä dermatologien kanssa yritys on kehittänyt kosmeettisia tuotteita, jotka auttavat täydentämään, palauttamaan ja optimoimaan ihon suojaa.

 

CeraVe-dermokosmetiikan menestyksen takana ovat ainutlaatuiset aineosat, jotka sisältävät kolmen luonnollisen keramiidin kompleksin. Keramiidit ovat lipidejä, jotka esiintyvät luonnollisesti iholla. Ne uudistavat ihon suojaa ja varmistavat pitkäaikaisen nesteytyksen. Kuivalta ja herkältä iholta kuitenkin keramiidit puuttuvat, joten niitä on toimitettava. CeraVen keramiidit vapautuvat vähitellen vallankumouksellisen MVE®-tekniikan ansiosta ja siksi tuotteet ovat tehokkaita koko päivän.

Kaikki CeraVen tuotteet ovat erittäin lempeitä, ei-komedogeenisiä ja hajusteettomia, ja niissä on yksinkertaisia aineosia. CeraVen tuotteet sisältävät myös muita aktiivisia aineosia, kuten hyaluronihappoa, glyseriiniä ja kolesterolia. Anna ihollesi puhdistava emulsio, CeraVe kosteusvoide tai CeraVe kosteusemulsio ja näe erot itse.