ChanelAllure Homme Sport Eau Extreme Eau de Parfum Miehille

1×
Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme Eau de Parfum Miehille
Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme Eau de Parfum Miehille
Ilmainen toimitus
150 ml
190,21

Varastossa | Koodi: CHA2798
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 26.1.2022
UPS Air Mail
huomenna torstai 20.1.2022

Tuntuuko sinusta, että uudet adrenaliiniseikkailut vetävät sinua enemmän puoleensa kuin kaikkia muita? Ilmaise kahlitsemattomuuttasi ja seikkailunhaluasi miesten Eau de Parfum -tuoksulla Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme.

  • mausteinen ja puuvivahteinen tuoksu
  • miehelle, joka ei osaa kuvitella elävänsä ilman spontaaneja seikkailuja
  • sopii sekä toimistoon että urheiluun

Tuoksun koostumus
Ensituoksu on täynnä mandariinin, appelsiinin, mintun, salvian ja sypressin voimakkaita vivahteita. Se muuttuu tuoksun sydämessä pikantin pippuriseksi, ja pohjatuoksussa nousevat esiin santelipuun, myskin, tonkapapujen ja setripuun miehekkäät vivahteet.

Tuoksun tarina
Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme on kätketty pulloon, jossa on peittävä harmaa pinta. Heti kun avaat näyttävän korkin, muista tuoksuista erottuva tuoksuluomus nousee esiin koko upeudessaan. Vuonna 2012 lanseeratun ylellisen miesten tuoksun on luonut Jacques Polgen.

Dynaaminen tuoksu on saanut inspiraationsa miehestä, joka ei pelkää ylittää rajoja. Uudet haasteet ja taistelut vetävät häntä aina eteenpäin. Tuoksun kasvona on ammattisurffaaja Danny Fuller.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL, CINNAMAL, FARNESOL, HYDROXYCITRONELLAL, IL22-1 Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Minttu, Sypressi, Tangeriini–Appelsiini Aromi, Salvia
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Pippuri
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Setri, Tonka Pavut, Myski, Santelipuu
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen