ChanelBleu de Chanel Eau de Toilette Miehille

Chanel Bleu de Chanel Eau de Toilette Miehille
Chanel Bleu de Chanel Eau de Toilette Miehille
Ilmainen toimitus
3x20 ml
92,90

Koodi: CHA0445 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksille.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 30.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 27.9.2021

Kuvaus Chanel Bleu de Chanel
Ainesosat

Löydä takuuvarma tapa, jolla herättää sisälläsi oleva itsevarma saalistaja. Miesten Eau De Toilette -tuoksu Chanel Bleu de Chanel saa sen aikaan ennennäkemättömällä tavalla ja antaa sinun kokea, millaista on kulkea menestyksen tiellä. Tuoksu ilmentää energistä ja komeaa miestä, jollaiseksi voi jokainen mies muuttua.

  • aromaattinen, puuvivahteinen tuoksu
  • modernille, aktiiviselle herrasmiehelle
  • sopii niin päivä- kuin iltakäyttöön

Tuoksun koostumus
Ensiksi tunnet huomiota herättävän pikantin pippurin ja raikkaiden sitruksien yhdistelmän. Täyteläiset nuotit muuttuvat muutamassa minuutissa tuoreiden jasmiininkukkien ja eksoottisen vetiverin tuoksuksi. Iholla kestää kauimmin Chanel Bleu de Chanel -tuoksun pohjatuoksussa oleva maanläheinen yhdistelmä setri- ja santelipuuta, patsulia ja inkivääriä.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, CITRAL, COUMARIN, GERANIOL, FARNESOL, EVERNIA PRUNASTRI (OAK MOSS) EXTRACT, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 15985 (YELLOW 6), CI 19140 (YELLOW 5), IL28-1 Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Minttu, Sitrushedelmä, Pippuri
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Vetiveriaheinä, Jasmiini, Labdanum
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Inkivääri, Patsuli, Setri, Santelipuu
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen

Arvostelu Chanel Bleu de Chanel