ChanelChance Eau de Toilette Naisille

Chanel Chance Eau de Toilette Naisille
Chanel Chance Eau de Toilette Naisille
35 ml
81,90

Varastossa | Koodi: CHA4237
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 10.12.2021
UPS Air Mail
torstai 2.12.2021

Älä tuhlaa mahdollisuuttasi lumota kaikki ympärilläsi viehättävällä tuoksulla. Naisten Eau De Toilette -tuoksu Chanel Chance on ennalta arvaamaton ja vangitsematon – jatkuvasti muuttuva tuoksu on välillä raikas, välillä kukkaisvivahteinen, ja toisinaan taas mausteinen. Kaikissa olosuhteissa se on kuitenkin vastustamattoman aistillinen.

  • nuorekas ja energinen kukkaistuoksu, jossa chypre-elementtejä
  • tuo mieleen odotuksen, kaipuun ja kahlitsemattomuuden
  • ainutlaatuinen tuoksu kehittyy ja muuttuu jatkuvasti

Tuoksun koostumus
Ensinuuhkaisulla sinut vangitsevat huumaavat hyasintin kukat ja eksoottinen patsuli, joita täydentävät herkullinen ananas ja ripaus pippuria. Hetken kuluttua tunnet sydäntuoksun hellän jasmiinin ja raikkaan sitruunan. Lopuksi sinut ympäröi pitkäkestoinen tuoksu, jossa on kurjenmiekkaa, maanläheistä vetiveriä, lumoavaa myskiä ja lämmittävää vaniljaa.

Tuoksun tarina
Naisten Eau De Toilette -tuoksu Chanel Chance lataa sinut hetkessä täyteen energiaa ja elinvoimaa. Tässä vuodelta 2003 peräisin olevassa nuorekkaassa tuoksussa on harmonisesti onnistuttu yhdistämään elämänilo, eleganssi ja raikkaus. Koska aromi vapautuu iholta vähitellen, se yllättää jatkuvasti sinua ja ympärilläsi olevia ainutlaatuisella muuttuvuudellaan.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CI 15985 (YELLOW 6), CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), IL28-1 Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tuoksuluokka
kukkainen, chypre