ChanelChance Eau Fraîche Eau de Toilette Naisille

1×
Chanel Chance Eau Fraîche Eau de Toilette Naisille
Chanel Chance Eau Fraîche Eau de Toilette Naisille
100 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: CHA0516

Raikas ja kukkainen Eau De Toilette -tuoksu Chanel Chance Eau Fraîche ilmaisee ilon syvintä olemusta, joka on pursuamaisillaan ulos tämän ikonisen ranskalaisen tuoksun upeasta design-pullosta hetkenä minä hyvänsä. Elävät ja energiset nuotit symboloivat uusia mahdollisuuksia, joita et saa jättää käyttämättä itse Coco Chanelin aikoinaan osoittaman esimerkin mukaisesti.

  • kukkainen chypre-tuoksu
  • jokaiselle ainutlaatuiselle naiselle 
  • sopii päivittäiseen käyttöön

Tuoksun koostumus
Esituoksu avautuu sitruksen ja myskin puhtaisiin nuotteihin. Hetken päästä niitä seuraa yllättävän harmoninen yhdistelmä tuoretta hyasinttia ja jasmiininkukkia. Pohjatuoksu päättää koko tuoksusinfonian puuvivahteisella yhdistelmällään ambraa ja vetiveriä. 

Tuoksun tarina
Chanel Chance Eau Fraîche -tuoksu tuli markkinoille vuonna 2007, ja tuoksusta on siitä lähtien tullut monen ranskalaista eleganssia ihailevan naisen suosikki. 

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, GERANIOL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CI 47005 (YELLOW 10), CI 42090 (BLUE 1), CI 14700 (RED 4), IL28-1 Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tuoksuluokka
kukkainen, chypre