ChanelChance Eau Tendre Eau de Toilette Naisille

Chanel Chance Eau Tendre Eau de Toilette Naisille
Chanel Chance Eau Tendre Eau de Toilette Naisille
100 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: CHA0105

Kokeile raikasta kukkaista ja hedelmäistä tuoksua, joka muuttaa jokaisen päivän ainutlaatuiseksi kokemukseksi. Naisten Eau De Toilette -tuoksussa Chanel Chance Eau Tendre yhdistyy säihkyvä nuorekkuus chanelmaiseen ajattomuuteen ja ripaukseen ylellisyyttä, joka on tälle kuuluisalle ranskalaiselle brändille ominainen.

  • raikas kukkainen ja hedelmäinen tuoksu, jossa tuoksuu greippi, hyasintti ja kvitteni
  • ihanteellinen sekä päivä- että iltakäyttöön etenkin kesäisin
  • lanseerattu vuonna 2019

Tuoksun koostumus
Valmistaudu mehukkaaseen esituoksuun, jossa on greipin ja erikoisen kvittenin hedelmäisiä nuotteja. Sydäntuoksussa hurmaavat hyasintin, herkän jasmiinin ja valloittavan kurjenmiekan kukkaisvivahteet. Aistillisuutta tuoksulle antaa pohjassa oleva setripuu, seksikäs myski ja ambra.

Tuoksun tarina
Chanel Chance Eau Tendre -tuoksun tuoksuyhdistelmän loi kuuluisa parfymööri Jacques Polge. Tuoksu tuli markkinoille vuonna 2010 alkuperäisen, hyasinttivivahteisen ja kevyesti pippurisen Chanel Chance -tuoksun raikkaana ja romanttisena versiona. Chanel Chance Eau Tendre -tuoksun minimalistista pulloa koristaa Chanel-merkin ikoninen logo.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 14700 (RED 4), IL36-1 Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen