Skip to main content

ChanelCoco Mademoiselle Eau de Toilette Naisille

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Naisille
Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette Naisille
Ilmainen toimitus
100 ml
186,23

3 saatavilla | Koodi: CHA0129
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Gabrielle Chanel, lempinimeltään Coco, kuuluu epäilemättä muotimaailman merkittävimpiin henkilöihin. Ja juuri tämän hurmaavan naisen kunniaksi luotiin naisten Eau De Toilette -tuoksu Chanel Coco Mademoiselle, joka on yhtä lumoava, naisellinen ja elegantti kuin Chanel-merkin viehättävä perustaja. Suo itsellesi minimalistiseen pulloon kätketty luksusnautinto.

  • kukkaismainen chypre-tuoksu sitruksisilla nuoteilla
  • ihanteellinen päivittäiseen käyttöön
  • kevyempi versio hajuvedestä Coco Mademoiselle

Tuoksun koostumus
Aluksi sinut lumoaa mehukas appelsiini ja bergamotin sitruksiset nuotit. Tuoksuyhdistelmän sydämessä on romanttinen ruusu, hellä jasmiini ja eksoottinen litsi. Tuoksun pohjana on täyteläinen vanilja sekä yhdistelmä myskiä, vetiveriä ja patsulia.

Tuoksun tarina
Naisten Coco Mademoiselle Eau De Toilette -tuoksun vaikuttavan tuoksuyhdistelmän takana on parfymööri Jacques Polge. Tuoksu tuotiin markkinoille vuonna 2001, yhdessä samannimisen Eau de Parfum -tuoksun kanssa. Molemmat Coco Mademoiselle -tuoksut koostuvat lähes samoista ainesosista, ainoastaan niiden suhteet ja intensiteetti eroavat – Eau De Toilette -tuoksu on kevyempi ja sopii siksi täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Pullo on elegantti, minimalistinen ja ajaton. Aivan kuin Chanelin tuotemerkki itse.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1), IL28-1 Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Appelsiini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Litsi, Jasmiini, Ruusu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Patsuli, Myski, Vetiveriaheinä, Vanilja
Tuoksuluokka
kukkainen, chypre