ChanelCoco Noir Eau de Parfum Naisille

Chanel Coco Noir Eau de Parfum Naisille
Chanel Coco Noir Eau de Parfum Naisille
35 ml
100,90

Koodi: CHA2195 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 29.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 26.10.2021

Kuvaus Chanel Coco Noir
Ainesosat

Intiimi, viettelevä ja kerrassaan häikäisevä. Sellainen on naisten Eau De Parfum -tuoksu Chanel Coco Noir, joka on lumoavan aistillisuuden nykyaikainen ilmentymä. Tuoksu täynnä todellisia tunteita sekä vapauden ja riippumattomuuden kaipuuta.

  • itämainen puuvivahteinen tuoksu, balsamisia nuotteja
  • tuoksun ovat luoneet parfymöörit Jacques Polge ja Christopher Shledrake
  • tuotu markkinoille vuonna 2012

Tuoksun koostumus
Jo ensinuuhkaisulla uteliaisuutesi herättää sykkivä, hienostunut yhdistelmä greippiä, bergamottia ja venezuelalaisia tonkapapuja. Tämä epätavallinen sitrusten ja vaniljaa muistuttavien makeiden nuottien yhdistelmä on alkusoittoa hienostuneelle kukkaismaiselle sydäntuoksulle. Siinä kiertyy asteittain auki metsäruusun hienostuneisuus ja kurjenpolven ainutlaatuisuus jasmiinin ja narsissin säestämänä. Pohjatuoksussa kietoutuvat yhteen balsaminen olibaanihartsi, pehmeä myski, vanilja ja santelipuu, joita maanläheisen indonesialaisen patsulin lämpö sävyttää.

Tuoksun tarina
Chanel Coco Noir ammentaa aiemmista Chanelin tuoksuista ollessaan jatkoa edeltäjilleen ‒ tuoksuille Chanel Coco ja Chanel Coco Mademoiselle. Inspiraatiota se on kuitenkin hakenut myös barokin teemoista, matkustamisesta ja öisestä Venetsiasta.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, CITRAL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, IL46-1 Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Greippi, Bergamotti, Tonka Pavut
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Pääsiäislilja, Ruusu, Kurjenpolvi, Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Santelipuu, Vanilja, Patsuli, Olibaanihartsi, Myski
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen

Arvostelu Chanel Coco Noir