ChanelÉgoïste Platinum Eau de Toilette Miehille

Chanel Égoïste Platinum Eau de Toilette Miehille
Chanel Égoïste Platinum Eau de Toilette Miehille
50 ml
83,90

Koodi: CHA0295 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus Chanel Égoïste Platinum
Ainesosat

Vedä huomio puoleesi, mihin tahansa menetkin. Miesten Eau De Toilette -tuoksu Chanel Egoiste Platinum huolehtii siitä, että jokainen nainen ympärilläsi huomaa sinut. Tuoksu korostaa charmiasi ja eleganssiasi. Oletko valmis kohottamaan egoasi vielä hieman?

  • puuvivahteinen kukkaistuoksu
  • itsevarmalle miehelle
  • sopii päivittäiseen käyttöön

Tuoksun koostumus
Tuoksu aukeaa miellyttävällä yhdistelmällä aromaattista rosmariinia, vangitsevaa inkivääriä ja hellää laventelia. Sitä seuraavat nuotit syntyvät galbanumista, salviasta ja kurjenpolvesta, kun taas pohjatuoksussa esiin pääsevät lämmittävä setri ja vetiveri.

Tuoksun tarina
Tämä Eau De Toilette -tuoksu on vuosien kokemuksella hyväksi havaittu – se luotiin nimittäin jo vuonna 1993 ja on siitä asti tuonut itseluottamusta tuhansille miehille. Tuoksuyhdistelmän takana on parfymööri Jacques Polge, jonka on tehnyt tunnetuksi ennen muuta juuri yhteistyö Chanelin kanssa.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, COUMARIN, CITRONELLOL, GERANIOL, ISOEUGENOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CI 15985 (YELLOW 6), CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1), IL28-1 Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Inkivääri, Rosmariini, Laventeli
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kurjenpolvi, Salvia, Galbania
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vetiveriaheinä, Setri
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen

Arvostelu Chanel Égoïste Platinum