ChanelN°5 Hajuvesi Naisille

Chanel N°5 Hajuvesi Naisille
Chanel N°5 Hajuvesi Naisille
7,5 ml
142,90

-10% koodilla notino
Syötä koodi ostoskorissa
Alennuskoodia ei voi yhdistää jo alennusmyynnissä tai tyhjennysmyyynissä oleviin tuotteisiin
Koodi: CHA10271 | 1 saatavilla
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 5.10.2021
UPS Air Mail
torstai 30.9.2021

Kuvaus Chanel N°5
Ainesosat

Tuoksu isolla T:llä. Hajuvesien legenda. Ylellisyyttä pullossa. Sellainen on Eau De Parfum -tuoksu Chanel N°5, kaikkien aikojen kuuluisin tuoksu, jota käytti myös tähtinäyttelijä Marilyn Monroe.

Nauti myös sinä ikonisesta tuoksusta, jolle ei mikään muu vedä vertoja vuosienkaan jälkeen. Laatu, tyyli ja naisellinen vetovoima eivät nimittäin koskaan poistu muodista.

  • ikoninen tuoksu vuodesta 1921, kaikkien aikojen kuuluisin hajuvesi
  • puuterinen tuoksu kukkaisilla ja puumaisilla vivahteilla
  • ihanteellinen juhlatilaisuuksiin

Tuoksun koostumus
Ensiksi esiin nousevat aldehydit, ylang-ylang, neroli ja sitruksiset nuotit. Sitten tunnet lempeän ruusun, kielon ja jasmiinin. Pohjatuoksu koostuu ambrasta, herkullisesta vaniljasta ja lämpimästä santelipuusta patsulin itämaisilla vivahteilla.

Tuoksun tarina
Naisten Eau De Parfum -tuoksun Chanel N°5 toi vuonna 1921 markkinoille muotisuunnittelija Gabrielle ”Coco” Chanel. Gabrielle toivoi tuoksun kuvastavan hänen lapsuusmuistojaan Ranskan Aubazinen kunnasta. Tehtävän sai kemisti Ernest Beaux, joka valmisti useampia eri näytteitä. Gabrielle mieltyi näytteeseen numero viisi, mistä tuoksu sai ikonisen nimensä. Ensimmäiset sata pulloa oli tarkoitettu lahjaksi muotisuunnittelijan parhaille asiakkaille, ja sen jälkeen tuoksua alettiin myydä Chanelin muotimyymälässä. Sadan vuoden jälkeenkin Chanel N°5 -tuoksu kuuluu maailman suosituimpiin hajuvesiin.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Ylang-Ylang, Sitruuna, Aldehydit, Bergamotti, Neroli
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Jasmiini, Ruusu, Kielo
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Vanilja, Vetiveriaheinä, Patsuli, Sivettieläin, Myski, Santelipuu
Tuoksuluokka
kukkainen, aldehydi

Arvostelu Chanel N°5