ChanelN°19 Poudré Eau de Parfum Naisille

Chanel N°19 Poudré Eau de Parfum Naisille
Chanel N°19 Poudré Eau de Parfum Naisille
50 ml

Koodi: CHA0456 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Chanel N°19 Poudré
Ainesosat

Yhdistelmällä jokaiseen naiseen kätkeytyvää herkkyyttä ja voimaa on nyt uusi olomuotonsa tuoksujen maailmassa. Tuoksuvesi Chanel N°19 Poudré tuo esiin kaikki persoonallisuutesi puolet ja täydentää upeasti ainutlaatuista karismaasi.

  • kukkaistuoksu
  • puumainen tuoksu
  • puhtaan raikas tuoksu
  • ihanteellinen valinta naiselle, jolla on vapaa sielu
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, EUGENOL, ISOEUGENOL, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), IL35-1 Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Mandariini, Neroli, Galbania
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Iiris, Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vetiveriaheinä, Myski
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen

Arvostelu Chanel N°19 Poudré