Creed Royal Oud

Creed Royal Oud
Creed Royal Oud
Ilmainen toimitus
50 ml
185,00

Koodi: CRE4012 | Yli 5 kpl varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 19.5.2021
UPS Air Mail
perjantai 14.5.2021

Kuvaus Creed Royal Oud
Ainesosat

Käy sisään loisteliaaseen kuninkaalliseen palatsiin, jossa silmiesi eteen aukeaa ihmeellinen, kullan, marmorin ja harvinaisten puulajien kauneus. Unisex Eau De Parfum -tuoksu Creed Royal Oud on saanut inspiraationsa juuri kuninkaallisista asumuksista, ja sen tuoksuyhdistelmä saa pauloihinsa jokaisen, joka osaa arvostaa laatua, ylellisyyttä ja ainutlaatuisuutta.

  • itämainen tuoksuyhdistelmä
  • unisex-tuoksu naisille ja miehille
  • kuninkaallisten palatsien inspiroima

Tuoksun koostumus
Aluksi esiin astuvat mehukkaan sitruunan ja bergamotin virkistävät nuotit yhdessä kevyen kirpeän rosépippurin kanssa. Sen jälkeen aistisi huumaa lämmittävä setripuu,väinönputkiuute ja vaikuttava, mausteinen galbanum. Pohjatuoksun muodostavat agar- ja santelipuu sekä myski, jotka tuovat tuoksuun syvyyttä.

Tuoksun tarina
Vuodelta 2011 peräisin olevan Creed Royal Oud -tuoksun on luonut Olivier Creed, tuoksujen huippusuunnittelija jo Creed-dynastian kuudennessa polvessa. Inspiraatiota hän on hakenut persialaisen kuninkaallisen palatsin peruselementeistä, joita ovat puu, nahka, marmori ja kulta. Aivan kuten monissa muissakin Creed-tuoksuissa, myös huipputyylikkään ja ylellisen Royal Oud -tuoksun pullossa lukee sana “millesime”, joka on laadun tae. Se nimittäin tarkoittaa, että tuoksussa on käytetty ainoastaan kyseisen vuoden parhaita raaka-aineita.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sitruuna, Bergamotti, Vaaleanpunainen Pippuri
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Galbania, Karhunputki, Setri
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Agar Puu, Myski, Santelipuu
Tuoksuluokka
itämainen

Arvostelu Creed Royal Oud