Curaprox5460 Ultra Soft Erittäin Pehmeät Hammasharjat 3 kpl

1×
Curaprox 5460 Ultra Soft Erittäin Pehmeät Hammasharjat 3 kpl
Curaprox 5460 Ultra Soft Erittäin Pehmeät Hammasharjat 3 kpl
Värivaihtoehdot 3 kpl
10,89

Varastossa | Koodi: CUR02110
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 28.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 25.1.2022

Uskomattoman hellävarainen ja samalla tehokas väline hammasplakin poistamiseen – sellainen on hammasharja Curaprox CS 5460 Ultra Soft. Se on suunniteltu erityisesti kaikkein herkimmille ikenille ja hampaille, ja puhdistaa ne tehokkaasti vaurioittamatta ikeniä ja hammaskiillettä.

Harjan pienikokoisessa päässä on 5460 erittäin hienoa pyöreäpäistä harjasta, jotka on leikattu suoriksi ja asetettu tiheästi toistensa viereen. Harjakset on valmistettu patentoidusta nailonia lujemmasta CUREN®-materiaalista, joka ei pehmene kasteltaessa.

Ominaisuudet:

  • 5460 erittäin hienoa, halkaisijaltaan 0,10 mm:n CUREN®-harjasta
  • poistaa hampaista plakin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti
  • harjan pienikokoinen pää pääsee helposti myös vaikeasti saavutettaviin paikkoihin
  • harjakset säilyttävät lujuutensa kasteltaessakin
  • kahdeksankulmainen varsi takaa hyvän ja miellyttävän pidon

Käyttö:
Kostuta harjakset ja levitä niille hammastahnaa. Pese hampaat joka puolelta pyörivin liikkein. Huuhtele sitten suu vedellä.

Ominaisuudet

Kuitujen kovuus
ultra soft

Tiesitkö, että terveet hampaat ja ikenet ovat avain yleiseen terveyteen? Sveitsiläinen Curaprox-brändi ehdottomasti tietää tämän. Curaprox on yli 40 vuoden ajan erikoistunut hammashygieniaan, ja sen tuotteet yksinkertaisesti toimivat. Kokeile Curaproxin hammasharjoja ja muita huippuja hammashoidon työkaluja ja selvitä miksi koko maailma ihastui niihin.

Vuodesta 1972 alkaen brändi on kehittänyt parhaita hammashoitotuotteita yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Curaprox-hammasharja on yksinkertainen, mutta tehokas ja nyt jopa legendaarinen. Tavallinen nailon korvataan erityisen pehmeillä, patentoiduilla CUREN®-kuiduilla, jotka on leikattu suoraan ja tiheästi pakattu. Ne ovat hiukan erilaisia jokaisessa mallissa - suosituin on erittäin pehmeä Curaprox 5460, joka on riittävän lempeä herkimmillekin ikenille.

Meillä on myös Curaprox-hammastahnaa tai Curaprox-hammasväliharjoja, jotka tekevät päivittäisestä hammaspuhdistusrituaalistasi täydellisen vain muutamalla liikkeellä. Ja jos et vieläkään ole päättänyt, ehkä hammasharjojen leikkisä ja värikäs muotoilu vakuuttaa sinut - ne tuotetaan monessa värissä, mukaan lukien rajoitettu joulu- tai ystävänpäivän painos.