Curaprox Ortho UHS 451 Hammashoitosetti III.

Curaprox Ortho UHS 451 Hammashoitosetti III.
Curaprox Ortho UHS 451 Hammashoitosetti III.
Hammashoitosetti III.

Koodi: CUR0815 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

UHS 451 Ammattimainen Mini Muovipidike Hammasvälien Hammasharjoihin + CPS 07, 14, 18 Hammasväliharjat + Hoitovaha Hammasraudoille

Tuotteen Kuvaus Curaprox Ortho UHS 451
Ominaisuudet

Setin sisältö:

  • UHS 451 Ammattimainen Mini Muovipidike Hammasvälien Hammasharjoihin
  • CPS 07, 14, 18 Hammasväliharjat
  • Hoitovaha Hammasraudoille

Ominaisuudet

Sarjan Tyyppi
Talouspakkaus

Tietoja brändistä Curaprox

Tiesitkö, että terveet hampaat ja ikenet ovat avain yleiseen terveyteen? Sveitsiläinen Curaprox-brändi ehdottomasti tietää tämän. Curaprox on yli 40 vuoden ajan erikoistunut hammashygieniaan, ja sen tuotteet yksinkertaisesti toimivat. Kokeile Curaproxin hammasharjoja ja muita huippuja hammashoidon työkaluja ja selvitä miksi koko maailma ihastui niihin.

Vuodesta 1972 alkaen brändi on kehittänyt parhaita hammashoitotuotteita yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Curaprox-hammasharja on yksinkertainen, mutta tehokas ja nyt jopa legendaarinen. Tavallinen nailon korvataan erityisen pehmeillä, patentoiduilla CUREN®-kuiduilla, jotka on leikattu suoraan ja tiheästi pakattu. Ne ovat hiukan erilaisia jokaisessa mallissa - suosituin on erittäin pehmeä Curaprox 5460, joka on riittävän lempeä herkimmillekin ikenille.

Meillä on myös Curaprox-hammastahnaa tai Curaprox-hammasväliharjoja, jotka tekevät päivittäisestä hammaspuhdistusrituaalistasi täydellisen vain muutamalla liikkeellä. Ja jos et vieläkään ole päättänyt, ehkä hammasharjojen leikkisä ja värikäs muotoilu vakuuttaa sinut - ne tuotetaan monessa värissä, mukaan lukien rajoitettu joulu- tai ystävänpäivän painos.

Arvostelu Curaprox Ortho UHS 451