Delia CosmeticsProfessional Face Care Vitamins A+E+F Ryppyjä Estävä Seerumi Kasvoille ja Avonaiselle Kaulalle

Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F Ryppyjä Estävä Seerumi Kasvoille ja Avonaiselle Kaulalle
Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F Ryppyjä Estävä Seerumi Kasvoille ja Avonaiselle Kaulalle
10 ml
3,90

Varastossa | Koodi: DLC3729
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
huomenna perjantai 3.12.2021

Tarjoa ihollesi vitamiinipommi ja palauta sen nuorekas ulkonäkö. Kasvoille ja dekoltee-alueelle tarkoitetun Delia Cosmetics Vitamins A+E+F -ryppyseerumitiivisteen koostumus elvyttää ihoasi havaittavasti. Se kosteuttaa ja heleyttää ihoa, parantaa sen kimmoisuutta pitkäkestoisesti ja tekee siitä nuorekkaamman näköisen.

Ominaisuudet:

  • näkyvät tulokset jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen
  • varastoi iholle antioksidanttisia vitamiineja
  • häivyttää väsymyksen merkit ja tuo eloa kalvakkaan ihoon
  • elvyttää ympäristön haitallisille vaikutuksille altistuneen ihon
  • virkistää ihoa ja parantaa sen elastisuutta
  • kosteuttaa ja pehmentää ihoa
  • ihanteellinen kasvohierontaan

Käyttö:
Levitä muutama tippa seerumia huolellisesti puhdistetulle iholle ennen päivä- tai yövoidetta. Hiero seerumia hellävaraisesti, kunnes se on imeytynyt ihoon.

Notinon vinkki:
Säännöllisesti käytettynä (kaksi kertaa viikossa) seerumi soveltuu erinomaisesti 40+-iholle. Intensiivikuurina se soveltuu myös nuoremmalle, 25+-iholle, jos se on veltto, harmahtava tai altistuu toistuvasti haitallisille ulkoisille vaikutuksille. Käytä tässä tapauksessa seerumia iltaisin yhden kuukauden ajan.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
nesteytys, Ikääntymistä Ehkäisevä, Suojaus elementeiltä
Aurinkosuoja
ilman SPF:ää
Milloin käyttää
päivä- ja yö

Sinäkin voit tuntea itsesi kauniiksi ja mukavaksi joka päivä. Delia Cosmetics tuo esille luonnollisen kauneutesi ja korostaa todellista itseäsi.

Puolalainen brändi Delia Cosmetics on perheyritys, mikä heijastuu heidän filosofiassaan. Kaikki tuotteet on valmistettu rakkaudella, poikkeuksellisella huolella ja korkealaatuisesti - tämä selittää brändin yli 20 vuotta kestänyttä suosiota asiakkaiden keskuudessa. Delia beauty auttaa sinua tasoittamaan ryppyjäsi, käsittelemään hyperpigmentaatiota, vahvistamaan kyntesi tai neutraloimaan keltaista sävyjä vaaleissa hiuksissasi. Se tarjoaa ihonhoitoa, vartalohoitoa, hiustenhoitoa sekä kynsienhoitoa ja meikkiä.

Delia Henna kulmakarvaväri antaa kulmakarvoillesi kestävän voimakkaan värin, samalla kun se tekee ne paksummiksi. Sitä voidaan käyttää myös silmäripsille kiinnittämiseksi huomiota silmiisi. Delia Hybrid Gel -päällyslakka on hieno tuote manikyyriisi - se nopeuttaa kuivausprosessia, lisää loistavaa kiiltoa ja suojaa kynsilakkaa pirstomiselta jopa 7 päivän ajan. 

Liity joukkoon tuhansia asiakkaita eri puolilta maailmaa, jotka luottavat Delia Cosmetics:iin.