DermacolAroma Ritual Mix Lahjasetti (Vartalolle)

Dermacol Aroma Ritual Mix Lahjasetti (Vartalolle)
Dermacol Aroma Ritual Mix Lahjasetti (Vartalolle)

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: DER05444

Pink Grapefruit Energisoiva Suihkugeeli 250 ml + Black Cherry Energisoiva Suihkugeeli 250 ml + Green Tea & Opuntia Ravitseva Suihkugeeli 250 ml

Ilahduta itseäsi tai läheisiäsi mainiolla kosmetiikkasetillä Dermacol Aroma Ritual Mix.

Setin sisältö:

  • Pink Grapefruit Energisoiva Suihkugeeli 250 ml
  • Black Cherry Energisoiva Suihkugeeli 250 ml
  • Green Tea & Opuntia Ravitseva Suihkugeeli 250 ml

Ominaisuudet:

  • pesee ihon ja poistaa epäpuhtaudet
  • jättää ihon samettisen pehmeäksi ja sileäksi
  • palauttaa iholle mukavuudentunteen
  • sopii mainiosti lahjaksi

Käyttöohjeet:
Käytä suihkun tai kylvyn yhteydessä. Levitä koko vartalolle ja huuhtele sitten lämpimällä vedellä. Sopii jokapäiväiseen käyttöön.

Ominaisuudet

Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
nesteytys, Stressiä Ehkäisevä, Elvyttäminen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti
Tšekkiläinen brändi Dermacol on hoitanut ja kaunistanut naisten ihoa yli puolen vuosisadan ajan. Brändi perustettiin Prahan elokuvastudioissa, kun elokuvameikkitaiteilijat ryhtyivät yhteistyöhön Prahan Lääketieteellisen kosmetiikan instituutin dermatologien kanssa. Yhdessä he loivat erityisen peittävän meikkivoiteen, joka on suunniteltu sekä ammattilaisten että päivittäiseen käyttöön. Dermacolin meikkivoide oli maailmanlaajuisesti yksi ensimmäisistä meikkivoiteista, ja siitä tuli nopeasti massiivinen hitti, joka saapui jopa Hollywoodiin. 1990-luvulla Dermacol kosmetiikka katkaisi siteet elokuvastudioihin, ja siitä tuli itsenäinen ja puhtaasti tšekkiläinen tuotemerkki, joka on siitä lähtien ollut kauneuden symboli eri sukupolviin kuuluville naisille. Dermacolin tuotteet ovat menestyneet jopa Tšekin ulkopuolella, ja brändin tuotteita voi nyt ostaa yli 60 maasta. Viime vuosina miehetkin ovat löytäneet Dermacolin tuoteet, joten yritys on tuonut markkinoille ensimmäisen kokonaisvaltaisen sarjan miehille.