Skip to main content

Meikit

Parhaiten myyvät

Mitä dermokosmetiikka on?

Dermokosmetiikka tarkoittaa tiettyä ihonhoitotuotteiden luokkaa, joka täyttää lääketeollisuuden tiukat vaatimukset. Tuotteet valmistetaan yhteistyössä ihonhoitoalan ammattilaisten (ihotautilääkäreiden, lastenlääkäreiden, silmälääkäreiden ja apteekkien) kanssa. Niille on ominaista kliinisissä tutkimuksissa vahvistettu korkea tehokkuus ja turvallisuus. Dermokosmetiikkatuotteet ovat hypoallergeenisia ja sopivia herkälle iholle, ja ne täyttävät erittäin tiukat vaatimukset. Ne valmistetaan erityisesti valvotuilla valmistusmenetelmillä, jotka poikkeavat tavanomaisen kosmetiikan valmistuksesta.

Dermokosmetiikkaa kehitetään ja testataan läheisessä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Ne tarjoavat farmaseuttisen ympäristön maksimaalisen tehokkuuden ja turvallisuuden, minkä vuoksi niitä kutsutaan joskus "apteekkikosmetiikaksi".

Dermatologian, kosmetologian ja farmakologian alojen kattavan tutkimuksen ja asiantuntemuksen ansiosta dermokosmetiikkamerkit tuovat markkinoille jatkuvasti uusia innovaatioita tarjotakseen asiakkailleen viimeisimmät ja tehokkaimmat ihonhoitoratkaisut.

Dermokosmetiikka sopii kaikille: kaiken ikäisille miehille ja naisille, myös lapsille. Se soveltuu erityisen hyvin kaikille, jotka haluavat tietää, miten tuotteet valmistetaan ja mitä ne sisältävät, ja erityisesti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita käyttämästään kosmetiikasta ja haluavat konsultoida heitä kiinnostavan ihonhoitoalan asiantuntijoita. Dermokosmetiikka soveltuu myös herkästä ihosta kärsiville, jotka odottavat luotettavia tuloksia ja jotka suosivat laatua ja turvallisuutta.