Mine põhisisu juurde

DIOR FOREVER, THE ICONIC CLEAN1 FOUNDATION

Dior Forever on nestemäinen, puhdas1 meikkivoide, joka kestää 24 tuntia2 ja antaa täydellisen lopputuloksen. Sisältää 86 %3 hoitavia kukkapohjaisia ainesosia, muuttaa ihoa näkyvästi ja tekee siitä päivä päivältä kauniimman. Luo virheetön iho Dior Forever -rutiinilla, johon kuuluu pohjustusvoide ja Dior Forever Skin Correct -peitevoide.

DIOR FOREVER SKIN GLOW, HIGH-PERFECTION GLOW, FOUNDATION 24H2 HYDRATION

Dior Forever Skin Glow antaa iholle täydellisen hehkun koko päiväksi vettä lukitsevan vaikutuksensa ansiosta. Ihon rakenne näyttää sileämmältä, ihohuokoset huomaamattomammilta ja ihon sävy tasaisemmalta. Pitkäkestoinen tekniikka varmistaa virheettömän lopputuloksen 24 tunniksi2 myös kuumassa tai kosteassa ympäristössä.

24H2 HIGH-PERFECTION, NO-TRANSFER FOREVER MATTE FOUNDATION

Dior Forever on meikkivoide, joka antaa iholle 24 h2 kestävän tahraamattoman mattapintaisen lopputuloksen ja ehkäisee rasvaisuutta: iho on näkyvästi mattapintainen, tasainen ja kiilloton. Ihohuokoset näyttävät sileämmiltä, ja iho on päivä päivältä kauniimpi.

DIOR FOREVER SKIN CORRECT, NO-TRANSFER, 24H4 HIGH-COVERAGE, CLEAN1 CONCEALER

Forever-rutiinin täydentämiseksi Dior on uudistanut ikonisen pitkäkestoisen, peittävän peitevoiteensa. Uusi kosteuttava ja tahraamaton versio sisältää 96 %5 luonnollista alkuperää olevia ainesosia.

DIOR FOREVER GLOW & VELVET VEIL, THE NEW HIGH-PERFECTION MAKEUP BASES

Tutustu Dior Forever Veil -pohjustusvoiteeseen, josta on saatavilla kaksi eri koostumusta: mattapintainen ja hehkuva. Pohjustusvoide valmistelee ihon ennen meikkivoiteen levittämistä ja antaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Dior Forever Glow Veil kestää 24 tuntia6 ja jättää iholle kosteuttavan ja hehkuvan pinnan. Dior Forever Velvet Veil antaa mattapintaisen lopputuloksen 24 tunniksi7 ja tasoittaa ihoa.