Brand logo

DIORDior Bronze Self-Tanning Liquid Sun Itseruskettava Vesi Vartalolle

DIOR Dior Bronze Self-Tanning Liquid Sun Itseruskettava Vesi Vartalolle
DIOR Dior Bronze Self-Tanning Liquid Sun Itseruskettava Vesi Vartalolle
100 ml
60,90

Varastossa | Koodi: CHD13978
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 3.12.2021
UPS Air Mail
tiistai 30.11.2021

Itseruskettava Dior Bronze -suihke levittyy tasaisesti iholle ja luo silkkisen pinnan, joka ei tahraa vaatteita. Luonnollista DHA-happoa sisältävä maitomainen vesikoostumus korostaa ihonsävyä ja antaa iholle luonnollisen päivettynyttä hehkua, joka syvenee päivä päivältä. Kaikille ihotyypeille.

Kuinka Hakea:

Suihkuta kaikkialle vartaloon tai suihkuta ensin kädelle ja levitä sen jälkeen tasaisesti vartaloon, kunnes saavutat halutun hehkun.

Tuotteen täydellinen koostumus

#14591/A AQUA (WATER), GLYCERIN, DIHYDROXYACETONE, PROPANEDIOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PENTYLENE GLYCOL, XYLOSE, PLECTRANTHUS BARBATUS ROOT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, LACTIC ACID, HYALURONIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CELLULOSE GUM, CITRIC ACID, SODIUM METABISULFITE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HYDROGENATED LECITHIN, SODIUM CITRATE, BENZALDEHYDE, PEG-32, PEG-12 DIMETHICONE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, ALCALIGENES POLYSACCHARIDES, POLOXAMER 407, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, LINALOOL , Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Koostumus
vesi
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille

Kun Christian Dior loi muotitalonsa vuonna 1946, hänellä oli visio uudesta naisellisuudesta, täydellisestä naisellisuudesta, josta ei puuttuisi mitään. Tänä päivänä, Dior edistää naisten kauneutta, vaatteista asusteisiin, tuoksuista huulipuniin, aina asiantuntevaan ihonhoitoon asti ja näin ollen tuo esiin hehkua ja nykyaikaisuutta.