DIOR Diorella Eau de Toilette Naisille

DIOR Diorella Eau de Toilette Naisille
DIOR Diorella Eau de Toilette Naisille
100 ml
111,00

Koodi: CHD0173 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Rantakassi tai lasipullo lahjaksi jokaisen yli 60 euron arvoisen tilauksen yhteydessä.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 5.8.2021
UPS Air Mail
maanantai 2.8.2021

Kuvaus DIOR Diorella
Ainesosat

Monsieur Diorin luomukset: Christian Dior tunsi itsensä sekä muotisuunnittelijaksi että parfymööriksi, ja hän halusi luoda tuoksuja, jotka sopisivat hänen suunnittelemiinsa leninkeihin. Kaikki Monsieur Diorin tuoksut ilmentävät Dior-muotitalon luomuksia, ja niillä on samat nimet kuin vaikuttavimmilla Haute Couture -leningeillä. Ne esittelevät miehen, joka halusi ”tehdä naisista kauniimpia ja myös onnellisempia”.
Diorella on virkistävä jasmiinituoksu, joka Diorin mukaan symboloi elämäniloa.

Tuotteen täydellinen koostumus

#10694/A ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, COUMARIN, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, AMYL CINNAMAL, TOCOPHEROL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sisilian Sitruuna
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kuusama
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Bourbon Vetiveriaheinä
Tuoksuluokka
kukkainen, chypre

Tietoja brändistä DIOR

Kun Christian Dior loi muotitalonsa vuonna 1946, hänellä oli visio uudesta naisellisuudesta, täydellisestä naisellisuudesta, josta ei puuttuisi mitään. Tänä päivänä, Dior edistää naisten kauneutta, vaatteista asusteisiin, tuoksuista huulipuniin, aina asiantuntevaan ihonhoitoon asti ja näin ollen tuo esiin hehkua ja nykyaikaisuutta.

Arvostelu DIOR Diorella