DKNYBe Delicious Holiday Vibes Lahjasetti Naisille

DKNY Be Delicious Holiday Vibes Lahjasetti Naisille
DKNY Be Delicious Holiday Vibes Lahjasetti Naisille
Uusi
Ilmainen toimitus
36,90

Varastossa | Koodi: DKN05488

Be Delicious Eau de Parfum 30 ml + DKNY Meikkilaukku 1 kpl

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 21.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 18.1.2022

Etsitkö ihanteellista lahjaa tyttöystävällesi, siskollesi tai äidillesi? Naisten tuoksusetti DKNY Be Delicious loihtii takuuvarmasti hymyn läheistesi kasvoille.

Ominaisuudet:

  • lahjapakkaus
  • lahjaksi kaunis laukku
  • ilahduttaa kaikkia naisia
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Be Delicious Eau de Parfum 30 ml
  • DKNY Meikkilaukku 1 kpl

Ainesosat

Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Moderni, itsevarma, ikoninen – tämä on paras tapa kuvata Donna Karan brändiä, joka saa inspiraatiota New Yorkin energiasta. Brändi luotiin itsevarmalle naiselle, joka ei koskaan tiedä minne päivä vie. Tutustu Donna Karan New York tuoksujen monipuoliseen maailmaan, joka voi muuttaa arkihetken ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

 

Muoti ei ole ainoa asia, joka on tehnyt brändistä kuuluisan ympäri maailmaa. DKNY tuoksut herättävät halua elää elämää täysillä. Ikoninen DKNY tuoksu Be Delicious – mehukas ”omena” virkistävällä hedelmäis-kukkaisella tuoksulla, kiehtoo kaiken ikäisiä naisia.

Mutta DKNY sarja naisille viehättää sinua myös monilla muilla tuoksuilla. Kokeile esimerkiksi hienoa kukantuoksuista DKNY Pure tai DKNY Red Delicious Eau de Parfum, kuuluisan omenanmuotoisen tuoksupullon punaisessa versiossa. Ja koska miehesikin pitäisi tuoksua ihanalta, yritä ohjata häntä kohti Eau de Toilettes ja Eau de ColognesDKNY sarjaa miehille.