Skip to main content

DKNYBe Delicious Suihkuvaahto

DKNY Be Delicious Suihkuvaahto
DKNY Be Delicious Suihkuvaahto
150 ml
14,90

Varastossa | Koodi: DKN05454
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 4.2.2022
UPS Air Mail
tiistai 1.2.2022

Vaihda päivittäinen suihkusi tai kylpysi elämykseen, jota odotat koko päivän. Suihkutuote DKNY Be Delicious antaa ihollesi ihanan tuoksun ja tuottaa iloa aisteillesi.

Ominaisuudet:

  • ilahduttaa jokaista naista
  • pesee ihon ja poistaa epäpuhtaudet
  • jättää ihon samettisen pehmeäksi ja sileäksi
  • tukee saman sarjan muiden tuoksujen intensiteettiä

Ainesosat

Koostumus
Vaahto
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä

Moderni, itsevarma, ikoninen – tämä on paras tapa kuvata Donna Karan brändiä, joka saa inspiraatiota New Yorkin energiasta. Brändi luotiin itsevarmalle naiselle, joka ei koskaan tiedä minne päivä vie. Tutustu Donna Karan New York tuoksujen monipuoliseen maailmaan, joka voi muuttaa arkihetken ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

 

Muoti ei ole ainoa asia, joka on tehnyt brändistä kuuluisan ympäri maailmaa. DKNY tuoksut herättävät halua elää elämää täysillä. Ikoninen DKNY tuoksu Be Delicious – mehukas ”omena” virkistävällä hedelmäis-kukkaisella tuoksulla, kiehtoo kaiken ikäisiä naisia.

Mutta DKNY sarja naisille viehättää sinua myös monilla muilla tuoksuilla. Kokeile esimerkiksi hienoa kukantuoksuista DKNY Pure tai DKNY Red Delicious Eau de Parfum, kuuluisan omenanmuotoisen tuoksupullon punaisessa versiossa. Ja koska miehesikin pitäisi tuoksua ihanalta, yritä ohjata häntä kohti Eau de Toilettes ja Eau de ColognesDKNY sarjaa miehille.