Dolce & GabbanaLight Blue Eau de Toilette Naisille

8×
Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette Naisille
Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette Naisille
Erikoistarjoukset
200 ml
82,90

Koodi: DOG2562 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus Dolce & Gabbana Light Blue
Ainesosat

Anna ruumiisi ja mielesi kylpeä lämmittävissä säteissä. Jo ensimmäinen Dolce & Gabbana Light Blue Eau De Toilette -tuoksun nuuhkaisu viskaa sinut sisilialaiselle hiekkarannalle keskelle raikkaita tuulia ja kuumaa hiekkaa. Et voi myöskään olla tuntematta lupausta säkenöivästä kesäyöstä.

  • hedelmäinen, puuvivahteinen kukkaistuoksu
  • kahlitsemattomille naisille, jotka eivät pelkää haasteita
  • sopii parhaiten lämpimiin kesäpäiviin

Tuoksun koostumus
Yksi Eau de Toilette -tuoksun pääainesosista on Sisilian setri, jonka aromi läpäisee koko tuoksuyhdistelmän. Aluksi sitä täydentävät omenan ja miedon kellokukan säkenöivät nuotit. Sydäntuoksu kätkee kukkakimpun, joka on sidottu dekadentista jasmiinista ja herkästä valkoisesta ruususta sekä piristävän raikkaasta bambusta. Aromaattisen sitruunapuun vivahteet sekoittuvat eläinperäiseen myskiin ja aistilliseen ambraan.

Tuoksun tarina
Dolce & Gabbana Light Blue valtaa sinut energiallaan ja aistillisuudellaan. Tähän elävään, miellyttävän raikkaaseen ja vaatimattomaan tuoksuun kätkeytyy kirjaimellisesti Välimeren aurinkoisen kesäpäivän olemus. Sisämaassakin voit tuntea kulkevasi Etelä-Italian merenrantaa. Yhdessä vastaavan miesten version kanssa tämä kipinöivä Eau de Toilette kertoo miehen ja naisen tarinaa.

Eau De Toilette -tuoksu Dolce & Gabbana Light Blue saa ylpeänä esitellä useita saamiaan tunnustuksia. Ollessaan näytillä New Yorkin Metropolitan-taidemuseossa se nimettiin jopa yhdeksi vuosisadan läpimurroista.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, FRAGRANCE, WATER, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CITRAL, CINNAMAL, LINALOOL, BHT Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Setri, Vihreä Omena, Kissankello
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Jasmiini, Ruusu, Bambu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Sitruunapuu, Myski
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Arvostelu Dolce & Gabbana Light Blue8