DoveNourishing Secrets Restoring Ritual Antiperspiranttisuihke Tehokkuus 48 tuntia

Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual Antiperspiranttisuihke Tehokkuus 48 tuntia
Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual Antiperspiranttisuihke Tehokkuus 48 tuntia
150 ml
3,30

Varastossa | Koodi: DOV02127
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
perjantai 3.12.2021

Tuo kainaloihisi trooppisen kookoksen ja jasmiiniveden tuoksu.

Inspiroidu kaukaisen Intian naisten kauneuden salaisuudesta. 48 tuntia vaikuttava Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual -antiperspiranttisuihke sisältää kosteuttavaa voidetta, minkä ansiosta se kosteuttaa ja ravitsee kainaloiden herkkää ihoa taaten samalla suojan epämiellyttävältä hien hajulta.

Niinpä voit jokapäiväisiä velvoitteita täyttäessäsi luottaa täydelliseen mukavuuden ja puhtauden tunteeseen, joka vahvistaa itseluottamustasi. Hikiläikät lempipaidassasi kuuluvat menneisyyteen.

Ominaisuudet:

  • antaa pitkäkestoisen raikkauden ja puhtauden tunteen
  • poistaa hikeä iholta
  • suojaa hien hajulta ja liialliselta hikoilulta jopa 48 tunnin ajan
  • ravitsee ja kosteuttaa sopivassa suhteessa
  • rauhoittaa myös karvanpoistosta ärtyneen ihon
  • intialaisten naisten kaunistautumisrituaalien innoittama

Ainesosat:

  • kookos- ja jasmiinivesiuutteet
  • alkoholiton – ei kuivata eikä ärsytä kainaloiden ihoa
  • ¼ kosteusvoidetta – pehmentää ja harmonisoi karvanpoistosta rasittunutta kainaloiden ihoa

Käyttö:
Ravista Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual -antiperspiranttia huolellisesti ja suihkuta 15 cm etäisyydeltä kainaloiden alueelle.

Notinon vinkki:
Suorita täydellinen Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual -sarjan kauneudenhoitorituaali, johon kuuluvat suihkugeeli, suihkutettava vartalovoide ja käsivoide.

Ominaisuudet

Pakkaustyyppi
Suihke
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille

Dove tarjoaa korkealaatuisia vartalohoitotuotteita, jotka takaavat ihollesi täydellisen ravinnon ja nesteytyksen. Ensimmäinen Dove tuote tuotiin Amerikan markkinoille vuonna 1957. Voidemainen saippuapala sisälsi 25% kosteusvoidetta ja aiheutti todellisen vallankumouksen vartalohoidossa, tarjoamalla vaihtoehdon tavalliselle saippualle, joka pikemmin kuivatti ihon.

Dove tuotteita, mukaan lukien deodorantit, antiperspirantit, saippuat, intiimihygieniaa, suihkutuotteet, kylpytuotteet ja vartalonhoitotuotteet, myydään nyt yli 75 maassa ympäri maailmaa. Brändi käyttää lukuisia innovatiivisia patentoituja teknologioita.

Dove edelleen uskoo tavoitteeseensa tarjota ravitsemusta ja kosteutusta iholle, ja brändin kutsumus ei ole vain tarjota laadukkaita tuotteita täydellisen vartalon- ja ihonhoitoon, vaan myös auttaa asiakkaita toteuttamaan kauneuspotentiaaliaan. Dove haluaa kaikkien tuntevan viehättävämmältä.