Dsquared2 Green Wood Kosteuttava Vartalovoide Miehille

Dsquared2 Green Wood Kosteuttava Vartalovoide Miehille
Dsquared2 Green Wood Kosteuttava Vartalovoide Miehille
200 ml
40,50

Koodi: DS200787 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 11.3.2021
UPS Air Mail
maanantai 8.3.2021

Tuoksun kuvaus Dsquared2 Green Wood
Ainesosat

Nauti ylellisestä tuoksusta aamu- ja iltarituaaliesi aikana. Vartalonhoitotuote Dsquared2 Green Wood rauhoittaa aistisi ja hellii ihoasi lempituoksullasi.

Ominaisuudet:

  • ilahduttaa jokaista miestä
  • tukee saman sarjan muiden tuoksujen intensiteettiä
  • levittyy hyvin, imeytyy helposti
  • kosteuttaa ihoa syvältä

Ainesosat

Koostumus
Voide

Tietoja brändistä Dsquared2

Born in Canada, Made in Italy. Se on Dsquared2-merkin slogan. Merkin syntyyn ovat vaikuttaneet kansainväliset trendit, yhdistettynä italialaiseen tyyliin ja ajattomuuteen. Aivan yhtä persoonallisia, tyylikkäitä ja provokatiivisia kuin merkin vaatteet, ovat myös Dsquared2-tuoksut.

Dsquared2-merkin takana ovat kanadalaiset kaksoset Dean ja Dan Caten, jotka vuonna 1986 perustivat naisten vaatemerkin DEanDan. Vuonna 1991 veljekset muuttivat Milanoon, missä he työskentelivät suunnittelijoina Versacen ja Dieselin muotitaloissa. Vuonna 1995 he perustivat yhdessä oman merkin Dsquared2, johon ovat ihastuneet myös maailmanluokan julkkikset, kuten Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake ja Christina Aguilera.

Merkin ensimmäinen miehille suunniteltu tuoksu – Dsquared2 He Wood – tuotiin markkinoille vuonna 2007. Vuotta myöhemmin esiteltiin naisten tuoksuvesi Dsquared2 She Wood. Kuten nimikin kertoo, on molempien tuoksujen pääosassa puun aromi. Huomiota ansaitsee myös Wood Dsquared2 Pour Homme - sitruksen ja puun aromeja huokuva tuoksu miehille sekä kukkien ja puun tuoksulla lumoava Wood Dsquared2 Pour Femme - toilettivesi naisille.

Arvostelu Dsquared2 Green Wood