Dsquared2Red Wood Lahjasetti II. Naisille

Dsquared2 Red Wood Lahjasetti II. Naisille
Dsquared2 Red Wood Lahjasetti II. Naisille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: DS200842

Eau de Toilette 30 ml + Hajustettu Vartalovoide 50 ml

Etsitkö ihanteellista lahjaa tyttöystävällesi, siskollesi tai äidillesi? Naisten tuoksusetti Dsquared2 Red Wood loihtii takuuvarmasti hymyn läheistesi kasvoille.

Ominaisuudet:

  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • ylellinen muotoilu
  • sopii mainiosti lahjaksi

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 30 ml
  • Hajustettu Vartalovoide 50 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Born in Canada, Made in Italy. Se on Dsquared2-merkin slogan. Merkin syntyyn ovat vaikuttaneet kansainväliset trendit, yhdistettynä italialaiseen tyyliin ja ajattomuuteen. Aivan yhtä persoonallisia, tyylikkäitä ja provokatiivisia kuin merkin vaatteet, ovat myös Dsquared2-tuoksut.

Dsquared2-merkin takana ovat kanadalaiset kaksoset Dean ja Dan Caten, jotka vuonna 1986 perustivat naisten vaatemerkin DEanDan. Vuonna 1991 veljekset muuttivat Milanoon, missä he työskentelivät suunnittelijoina Versacen ja Dieselin muotitaloissa. Vuonna 1995 he perustivat yhdessä oman merkin Dsquared2, johon ovat ihastuneet myös maailmanluokan julkkikset, kuten Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake ja Christina Aguilera.

Merkin ensimmäinen miehille suunniteltu tuoksu – Dsquared2 He Wood – tuotiin markkinoille vuonna 2007. Vuotta myöhemmin esiteltiin naisten tuoksuvesi Dsquared2 She Wood. Kuten nimikin kertoo, on molempien tuoksujen pääosassa puun aromi. Huomiota ansaitsee myös Wood Dsquared2 Pour Homme - sitruksen ja puun aromeja huokuva tuoksu miehille sekä kukkien ja puun tuoksulla lumoava Wood Dsquared2 Pour Femme - toilettivesi naisille.