Dsquared2 Want Lahjasetti I. Naisille

Dsquared2 Want Lahjasetti I. Naisille
Dsquared2 Want Lahjasetti I. Naisille
Lahjasetti I. Naisille

Koodi: DS20294 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Parfum 50 ml + Meikkilaukku

Tuoksun kuvaus Dsquared2 Want
Ainesosat

Etsitkö ihanteellista lahjaa tyttöystävällesi, siskollesi tai äidillesi? Naisten tuoksusetti Dsquared2 Want loihtii takuuvarmasti hymyn läheistesi kasvoille.

Ominaisuudet:

  • lahjaksi kaunis laukku
  • setti herättää kiinnostuksen ensisilmäyksellä kauniilla pakkauksellaan
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Meikkilaukku

Ainesosat

Tuoksuluokka
itämainen, kukkainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Dsquared2

Born in Canada, Made in Italy. Se on Dsquared2-merkin slogan. Merkin syntyyn ovat vaikuttaneet kansainväliset trendit, yhdistettynä italialaiseen tyyliin ja ajattomuuteen. Aivan yhtä persoonallisia, tyylikkäitä ja provokatiivisia kuin merkin vaatteet, ovat myös Dsquared2-tuoksut.

Dsquared2-merkin takana ovat kanadalaiset kaksoset Dean ja Dan Caten, jotka vuonna 1986 perustivat naisten vaatemerkin DEanDan. Vuonna 1991 veljekset muuttivat Milanoon, missä he työskentelivät suunnittelijoina Versacen ja Dieselin muotitaloissa. Vuonna 1995 he perustivat yhdessä oman merkin Dsquared2, johon ovat ihastuneet myös maailmanluokan julkkikset, kuten Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake ja Christina Aguilera.

Merkin ensimmäinen miehille suunniteltu tuoksu – Dsquared2 He Wood – tuotiin markkinoille vuonna 2007. Vuotta myöhemmin esiteltiin naisten tuoksuvesi Dsquared2 She Wood. Kuten nimikin kertoo, on molempien tuoksujen pääosassa puun aromi. Huomiota ansaitsee myös Wood Dsquared2 Pour Homme - sitruksen ja puun aromeja huokuva tuoksu miehille sekä kukkien ja puun tuoksulla lumoava Wood Dsquared2 Pour Femme - toilettivesi naisille.

Arvostelu Dsquared2 Want