Dsquared2Wood Pour Femme Eau de Toilette Naisille

Dsquared2 Wood Pour Femme Eau de Toilette Naisille
Dsquared2 Wood Pour Femme Eau de Toilette Naisille
Ilmainen toimitus
100 ml
57,12

Varastossa | Koodi: DS200749
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 25.1.2022
UPS Air Mail
huomenna torstai 20.1.2022

Dsquared2 Wood Pour Femme EdT on tarkoitettu naisille, jotka eivät pelkää astella vaarallisia polkuja. He ovat itsevarmoja ja aistillisia ja uskaltavat tehdä impulsiivisia päätöksiä. Heidän mieltään ei mikään kahlitse, pysäytä tai uhkaa.

  • puuvivahteinen kukkaistuoksu tinkimättömälle nykyaikaiselle naiselle
  • muodostaa parin miesten Dsquared2 Wood Pour Homme -tuoksun kanssa
  • saarnipuusta käsin valmistettu magneettikorkki

Tuoksun koostumus
Wood Pour Femme EdT avautuu eloisilla Sisilian mandariinien ja vadelmanlehtien tuoksuilla. Raikasta aistielämystä tukevat kielon ja magnolian eteeriset kukkaisvivahteet. Viettelevä osmanthus-kukka ja itämainen jasmiini tuovat esiin intensiivisen naisellisuuden. Valkoisten puulajien, seetrin ja ambroksaanin vivahteet korostavat tuoksun vastustamatonta syvyyttä.

Tuoksun tarina
Puun voima, tasapaino ja monimutkainen rakenne ovat tämän ainutlaatuisen naisten Eau de Toilette -tuoksun esikuvia. Se esiteltiin vuonna 2018 yhdessä miehisen vastakappaleensa Dsquared2 Wood Pour Homme -tuoksun kanssa. Kaksikko määrittelee nykyaikaisen naisen ja miehen. Tuoksut vangitsevat persoonallisuudet, joista ei puutu itsevarmuutta eikä aistillisuutta.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRAL, GERANIOL, CI 17200 (RED 33), CI 15985 (YELLOW 6) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Kielo, Magnolia, Mandariini, Vadelman Lehdet
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Osmanthus, Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Valkoiset Metsät, Setri, Ambroxan
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen

Born in Canada, Made in Italy. Se on Dsquared2-merkin slogan. Merkin syntyyn ovat vaikuttaneet kansainväliset trendit, yhdistettynä italialaiseen tyyliin ja ajattomuuteen. Aivan yhtä persoonallisia, tyylikkäitä ja provokatiivisia kuin merkin vaatteet, ovat myös Dsquared2-tuoksut.

Dsquared2-merkin takana ovat kanadalaiset kaksoset Dean ja Dan Caten, jotka vuonna 1986 perustivat naisten vaatemerkin DEanDan. Vuonna 1991 veljekset muuttivat Milanoon, missä he työskentelivät suunnittelijoina Versacen ja Dieselin muotitaloissa. Vuonna 1995 he perustivat yhdessä oman merkin Dsquared2, johon ovat ihastuneet myös maailmanluokan julkkikset, kuten Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake ja Christina Aguilera.

Merkin ensimmäinen miehille suunniteltu tuoksu – Dsquared2 He Wood – tuotiin markkinoille vuonna 2007. Vuotta myöhemmin esiteltiin naisten tuoksuvesi Dsquared2 She Wood. Kuten nimikin kertoo, on molempien tuoksujen pääosassa puun aromi. Huomiota ansaitsee myös Wood Dsquared2 Pour Homme - sitruksen ja puun aromeja huokuva tuoksu miehille sekä kukkien ja puun tuoksulla lumoava Wood Dsquared2 Pour Femme - toilettivesi naisille.