Skip to main content

Dsquared2Wood Pour Homme Lahjasetti Miehille

Dsquared2 Wood Pour Homme Lahjasetti Miehille
Dsquared2 Wood Pour Homme Lahjasetti Miehille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: DS200840

Eau de Toilette 100 ml + Hajustettu Suihkugeeli 100 ml + Korttilompakko 1 kpl

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Miesten tuoksusetti Dsquared2 Wood Pour Homme kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Ominaisuudet:

  • settinä lahjoitettu tuoksu moninkertaistaa ilon
  • sopii mainiosti lahjaksi
  • ilahduttaa kaikkia miehiä

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Hajustettu Suihkugeeli 100 ml
  • Korttilompakko 1 kpl

Ainesosat

Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Born in Canada, Made in Italy. Se on Dsquared2-merkin slogan. Merkin syntyyn ovat vaikuttaneet kansainväliset trendit, yhdistettynä italialaiseen tyyliin ja ajattomuuteen. Aivan yhtä persoonallisia, tyylikkäitä ja provokatiivisia kuin merkin vaatteet, ovat myös Dsquared2-tuoksut.

Dsquared2-merkin takana ovat kanadalaiset kaksoset Dean ja Dan Caten, jotka vuonna 1986 perustivat naisten vaatemerkin DEanDan. Vuonna 1991 veljekset muuttivat Milanoon, missä he työskentelivät suunnittelijoina Versacen ja Dieselin muotitaloissa. Vuonna 1995 he perustivat yhdessä oman merkin Dsquared2, johon ovat ihastuneet myös maailmanluokan julkkikset, kuten Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake ja Christina Aguilera.

Merkin ensimmäinen miehille suunniteltu tuoksu – Dsquared2 He Wood – tuotiin markkinoille vuonna 2007. Vuotta myöhemmin esiteltiin naisten tuoksuvesi Dsquared2 She Wood. Kuten nimikin kertoo, on molempien tuoksujen pääosassa puun aromi. Huomiota ansaitsee myös Wood Dsquared2 Pour Homme - sitruksen ja puun aromeja huokuva tuoksu miehille sekä kukkien ja puun tuoksulla lumoava Wood Dsquared2 Pour Femme - toilettivesi naisille.