Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Eau de Parfum Naisille

Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Eau de Parfum Naisille
Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Eau de Parfum Naisille
125 ml
17,90

Koodi: ELA0236 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 9.3.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 4.3.2021

Tuoksun kuvaus Elizabeth Arden 5th Avenue NYC
Ainesosat

Anna johdatella itsesi aina valveilla olevan ja rajattomien mahdollisuuksien täyttämän kaupungin sydämeen. Naisten Eau de Parfum Elizabeth Arden 5th Avenue NYC kuvastaa yhden maailman tunnetuimman kadun, New Yorkin sykkivän 5th Avenuen tunnelmaa. Ainutlaatuisen naisellinen ja dynaaminen tuoksuluomus on kuin luotu modernille, suurkaupungin sykettä rakastavalle naiselle.

  • kukkaistuoksu, jossa on hedelmäisiä vivahteita ja vaniljaa
  • modernille, dynaamiselle ja elegantille naiselle
  • elämäniloa pursuavan ja sykkivän New Yorkin inspiroima

Tuoksun koostumus
Ensituoksussa on bergamotin, makean persikan ja mehukkaan omenan huumaavia vivahteita. Niitä täydentävät vähitellen herkullinen viinimarja, ihastuttava pioni sekä hienostuneet luumupuun kukat. Iholla pisimpään viipyvä pohjatuoksu huokuu lämmintä santelipuuta, eksoottista tonkapapua, herkullista vaniljaa ja ambraa.

Tuoksun tarina
Elizabeth Arden 5th Avenue NYC tuotiin markkinoille vuonna 2013 rajoitettuna eränä. Tuoksun elegantin kapean pullon muoto muistuttaa Manhattanin pilvenpiirtäjää.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Omena, Persikka
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Pioni, Jasmiini, Mustaherukka, Luumun Kukka
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja, Meripihka, Tonka Pavut, Myski, Santelipuu
Tuoksuluokka
itämainen, kukkainen

Tietoja brändistä Elizabeth Arden

Elizabeth Arden avasi ensimmäisen kauneussalonkinsa viidennellä avenuella New Yorkissa aikaan, jolloin naiset vain harvoin perustivat omaa yritystä, eivätkä useimmiten edes käyttäneet meikkiä. Legendaarinen innovaattori ja liikenainen siis loi perustan amerikkalaiselle kosmetiikkateollisuudelle yli vuosisadan sitten.

 

Arden oli ensimmäisten joukossa, joka käytti tieteellistä innovaatiota kosmetiikassa ja kannatti kokonaisvaltaista lähestymistapaa kauneuteen. Hän kehotti naisia kosteuttamaan ihoa, välttämään suoraa auringonvaloa ja liikkumaan joka päivä. Elizabeth Arden -brändin filosofia oli huolehtia ihosta, eikä peittää sitä.

Näkemyksessään tinkimätön Elizabeth Arden piti huolen siitä, että hänen tuotteensa todellakin auttoivat naisia, ja monista niistä tuli nopeasti ikonisia, kuten suosittu Eight Hour Cream -voide, legendaarinen Blue Grass tuoksu tai Elizabeth Ardenin tunnusomainen rohkea punainen huulipuna.

Joka päivä Elizabeth Ardenin tuotteet saavat ihmiset ympäri maailmaa tuntemaan itsensä kauniimmaksi ja itsevarmemmaksi, ja Elizabeth Ardenin tarina itse on edelleen inspiraation lähteenä monille.

Arvostelu Elizabeth Arden 5th Avenue NYC