Elizabeth Arden My Fifth Avenue Lahjasetti I. Naisille

Elizabeth Arden My Fifth Avenue Lahjasetti I. Naisille
Elizabeth Arden My Fifth Avenue Lahjasetti I. Naisille

Koodi: ELA06167 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Parfum 50 ml + Vartalovoide 100 ml

Tuoksun kuvaus Elizabeth Arden My Fifth Avenue
Ainesosat

Etsitkö ihanteellista lahjaa tyttöystävällesi, siskollesi tai äidillesi? Naisten tuoksusetti Elizabeth Arden My Fifth Avenue loihtii takuuvarmasti hymyn läheistesi kasvoille.

Ominaisuudet:

  • setti sisältää tuoksun ja saman sarjan kosmetiikkatarvikkeita
  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • raikas tuoksu, ihanteellinen lämpimään ilmaan
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu
  • lahjavinkki, joka taatusti ilahduttaa

Setin sisältö:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Vartalovoide 100 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Elizabeth Arden

Elizabeth Arden avasi ensimmäisen kauneussalonkinsa viidennellä avenuella New Yorkissa aikaan, jolloin naiset vain harvoin perustivat omaa yritystä, eivätkä useimmiten edes käyttäneet meikkiä. Legendaarinen innovaattori ja liikenainen siis loi perustan amerikkalaiselle kosmetiikkateollisuudelle yli vuosisadan sitten.

 

Arden oli ensimmäisten joukossa, joka käytti tieteellistä innovaatiota kosmetiikassa ja kannatti kokonaisvaltaista lähestymistapaa kauneuteen. Hän kehotti naisia kosteuttamaan ihoa, välttämään suoraa auringonvaloa ja liikkumaan joka päivä. Elizabeth Arden -brändin filosofia oli huolehtia ihosta, eikä peittää sitä.

Näkemyksessään tinkimätön Elizabeth Arden piti huolen siitä, että hänen tuotteensa todellakin auttoivat naisia, ja monista niistä tuli nopeasti ikonisia, kuten suosittu Eight Hour Cream -voide, legendaarinen Blue Grass tuoksu tai Elizabeth Ardenin tunnusomainen rohkea punainen huulipuna.

Joka päivä Elizabeth Ardenin tuotteet saavat ihmiset ympäri maailmaa tuntemaan itsensä kauniimmaksi ja itsevarmemmaksi, ja Elizabeth Ardenin tarina itse on edelleen inspiraation lähteenä monille.

Arvostelu Elizabeth Arden My Fifth Avenue