Elizabeth Arden White Tea Lahjasetti I. Naisille

Elizabeth Arden White Tea Lahjasetti I. Naisille
Elizabeth Arden White Tea Lahjasetti I. Naisille

Koodi: ELA06296 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Eau de Toilette Naisille 100 ml + Vartalovoide Naisille 100 ml

Kuvaus Elizabeth Arden White Tea
Ainesosat

Ilahduta itseäsi edullisella setillä lempituoksuasi. Naisten tuoksusetti Elizabeth Arden White Tea ilahduttaa heti tuplasti - kauniilla pakkauksella ja sen lisäksi lahjalla.

Ominaisuudet:

  • sopii mainiosti lahjaksi
  • ilahduttaa kaikkia naisia

Setin sisältö:

  • Eau de Toilette Naisille 100 ml
  • Vartalovoide Naisille 100 ml

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Elizabeth Arden

Elizabeth Arden avasi ensimmäisen kauneussalonkinsa viidennellä avenuella New Yorkissa aikaan, jolloin naiset vain harvoin perustivat omaa yritystä, eivätkä useimmiten edes käyttäneet meikkiä. Legendaarinen innovaattori ja liikenainen siis loi perustan amerikkalaiselle kosmetiikkateollisuudelle yli vuosisadan sitten.

 

Arden oli ensimmäisten joukossa, joka käytti tieteellistä innovaatiota kosmetiikassa ja kannatti kokonaisvaltaista lähestymistapaa kauneuteen. Hän kehotti naisia kosteuttamaan ihoa, välttämään suoraa auringonvaloa ja liikkumaan joka päivä. Elizabeth Arden -brändin filosofia oli huolehtia ihosta, eikä peittää sitä.

Näkemyksessään tinkimätön Elizabeth Arden piti huolen siitä, että hänen tuotteensa todellakin auttoivat naisia, ja monista niistä tuli nopeasti ikonisia, kuten suosittu Eight Hour Cream -voide, legendaarinen Blue Grass tuoksu tai Elizabeth Ardenin tunnusomainen rohkea punainen huulipuna.

Joka päivä Elizabeth Ardenin tuotteet saavat ihmiset ympäri maailmaa tuntemaan itsensä kauniimmaksi ja itsevarmemmaksi, ja Elizabeth Ardenin tarina itse on edelleen inspiraation lähteenä monille.

Arvostelu Elizabeth Arden White Tea