Elizabeth ArdenWhite Tea Mandarin Blossom Eau de Toilette Naisille

Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Eau de Toilette Naisille
Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Eau de Toilette Naisille
Erikoistarjoukset
100 ml
39,40

Varastossa | Koodi: ELA06254
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
huomenna perjantai 3.12.2021

Anna lämpimän aistillisuuden ja ilmavan raikkauden yhdistelmän kannatella sinua. Jokainen tippa Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom EdT -tuoksua luo ympärillesi juhlavan optimismin auran. Raikas appelsiininen kukkaistuoksu on täynnä elämää, herättää aistit ja saa sinut unohtamaan huolet. Juhlista elämää joka päivä.

  • sitruksinen, hennon kukkainen tuoksu
  • johdattaa juhlatunnelmaan
  • sopii mainiosti kevään ja kesän lämpimiin kuukausiin

Tuoksun koostumus
Mandariinin, bergamotin, sitruunan ja eksoottisten hedelmien aromit tuovat ilmavan tuulahduksen. Tuoksua elävöittävät jasmiinin, appelsiininkukkien, lumoavan valkoisen teen ja nerolin vivahteet. Lämmin aistillisuus kätkeytyy pohjatuoksuun, jota terästävät myski, aistillinen seetripuu, ostmanthus ja ambroksaani.

Tuoksun tarina
Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom -tuoksun kehitti vuonna 2020 parfymööri Gil Clavien. Kultakoristeiseen eleganttiin pulloon kätkeytyy valtameren sumuun yhdistyvä lämmin aistillisuus. Tuoksuyhdistelmä korostaa kantajansa juhlatunnelmaa, optimismia ja elämäniloa.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Villi Mandariini, Sitruuna, Eksoottinen Hedelmä
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Appelsiinin Kukka, Valkoinen Tee, Jasmiini, Neroli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Ambroxan, Osmanthus, Myski
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, kukkainen, myski

Elizabeth Arden avasi ensimmäisen kauneussalonkinsa viidennellä avenuella New Yorkissa aikaan, jolloin naiset vain harvoin perustivat omaa yritystä, eivätkä useimmiten edes käyttäneet meikkiä. Legendaarinen innovaattori ja liikenainen siis loi perustan amerikkalaiselle kosmetiikkateollisuudelle yli vuosisadan sitten.

 

Arden oli ensimmäisten joukossa, joka käytti tieteellistä innovaatiota kosmetiikassa ja kannatti kokonaisvaltaista lähestymistapaa kauneuteen. Hän kehotti naisia kosteuttamaan ihoa, välttämään suoraa auringonvaloa ja liikkumaan joka päivä. Elizabeth Arden -brändin filosofia oli huolehtia ihosta, eikä peittää sitä.

Näkemyksessään tinkimätön Elizabeth Arden piti huolen siitä, että hänen tuotteensa todellakin auttoivat naisia, ja monista niistä tuli nopeasti ikonisia, kuten suosittu Eight Hour Cream -voide, legendaarinen Blue Grass tuoksu tai Elizabeth Ardenin tunnusomainen rohkea punainen huulipuna.

Joka päivä Elizabeth Ardenin tuotteet saavat ihmiset ympäri maailmaa tuntemaan itsensä kauniimmaksi ja itsevarmemmaksi, ja Elizabeth Ardenin tarina itse on edelleen inspiraation lähteenä monille.