Estée LauderMulti-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer Sävytetty Kosteuttava Voide Kaikille Ihotyypeille

Estée Lauder Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer Sävytetty Kosteuttava Voide Kaikille Ihotyypeille
Estée Lauder Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer Sävytetty Kosteuttava Voide Kaikille Ihotyypeille
Ilmainen toimitus
50 ml
34,90

Koodi: EST0743 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksille.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 1.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 28.9.2021

Kuvaus Estée Lauder Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer
Ominaisuudet

Etsitkö täydellistä päivävoidetta, joka kosteuttaa ihoa, saa sen säihkymään ja tasoittaa sen sävyä? Kokeile ainutlaatuista sävyttävää Estée Lauder DayWear -kosteusvoidetta, joka tekee ihostasi terveen näköisen ja luonnollisen säteilevän. Antioksidantteja sisältävä koostumus vaikuttaa myös näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan.

Ominaisuudet:

  • kosteuttaa ihoa syvältä
  • tasoittaa ihon sävyä
  • vaikuttaa ikääntymisen merkkejä vastaan
  • tekee ihosta luonnollisen säteilevän
  • suojaa ihoa auringon säteilyltä
  • ei tuki ihohuokosia

Ainesosat:

  • Super Anti-Oxidant -yhdistelmä – vaikuttaa ihon vanhenemista kiihdyttäviä vapaita radikaaleja vastaan
  • laajakirjoinen SPF 15 -suoja – suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä
  • dermatologisesti testattu

Käyttö:
Levitä voidetta aamuisin puhdistetulle iholle. Voiteen kevyt koostumus on ensin väritön, mutta mukautuu vähitellen ihosi värisävyyn.

Ominaisuudet

Koostumus
voide
Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
nesteytys, Kirkastava
Aurinkosuoja
SPF:n kanssa
Vaikutus
kosteuttava
Sävytetyn Kosteusvoiteen Tyyppi
Muut tuotteet

Tietoja brändistä Estée Lauder

Estée Lauder kosmetiikka kantaa perustajansa nimeä. Estée Lauder aiheutti 1900-luvulla vallankumouksen kauneusmaailmassa. Apteekkarin veljentytär Estée aloitti kosmetiikan valmistamisen jo varhaisessa iässä ja sekoitti pian ensimmäisen kasvovoiteensa. Vuonna 1946 hän aloitti omien Estée Lauder tuotteiden myynnin.

 

Estée Lauder brändi rakennettiin kolmen arvon ympärille: omistautuminen, pitkäjänteisyys ja intohimo. Estée vieraili usein kauneussalongeissa New Yorkissa, ja brändi menestyi yksittäisten asiakkaiden henkilökohtaisten suositusten ansiosta. Estée Lauder ihonhoitotuotteet tulivat pian tunnetuksi.

Pienestä yrityksestä tuli vähitellen kansainvälinen premium-brändi. Ikoninen Estée Lauder meikkivoide on nyt olennainen osa monien naisten meikkipussia, ja ylellisten ainesosien ja tieteellisen lähestymistavan ansiosta Estée Lauder kasvovoide on parasta, mitä voit tarjota ihollesi. Estée Lauder filosofia on melko yksinkertainen – jokainen nainen voi näyttää kauniilta iästä riippumatta.

Arvostelu Estée Lauder Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer