Estée LauderYouth-Dew Indulgent Duo Lahjasetti (Vartalolle)

Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo Lahjasetti (Vartalolle)
Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo Lahjasetti (Vartalolle)

Koodi: EST11627 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Youth Dew Eau de Parfum Naisille 67 ml + Youth Dew Vartalovoide 92 ml

Lahja sinulle
Ostaessasi Estée Lauder -tuotteita yli 60 eurolla saat kaupan päälle tuoksu- tai kosmetiikkasetin. Ostaessasi uuden hoitavan meikkivoiteen Double Wear Sheer saat lisäksi lahjaksi pienikokoisen ripsivärin Estée Lauder Sumptuous 2,8 ml.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle

Kuvaus Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo
Ainesosat

Ylellinen tuoksu on aina oikea valinta, kun haluat todella ilahduttaa läheisiäsi. Naisten tuoksusetti Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo kauniissa pakkauksessa moninkertaistaa lahjan saajan ilon. Satsaa täydellisen sointuvan sarjan taikaan ja voit olla varma, että se tuottaa iloa vastaanottajalle.

Setin sisältö:

  • Youth Dew Eau de Parfum Naisille 67 ml
  • Youth Dew Vartalovoide 92 ml

Ominaisuudet:

  • setti herättää kiinnostuksen ensisilmäyksellä kauniilla pakkauksellaan
  • settinä lahjoitettu tuoksu moninkertaistaa ilon
  • hajustettu kosmetiikka pidentää tuoksun kestoa
  • sopii mainiosti lahjaksi

Ainesosat

Tuoksuluokka
itämainen, mausteinen
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Tietoja brändistä Estée Lauder

Estée Lauder kosmetiikka kantaa perustajansa nimeä. Estée Lauder aiheutti 1900-luvulla vallankumouksen kauneusmaailmassa. Apteekkarin veljentytär Estée aloitti kosmetiikan valmistamisen jo varhaisessa iässä ja sekoitti pian ensimmäisen kasvovoiteensa. Vuonna 1946 hän aloitti omien Estée Lauder tuotteiden myynnin.

 

Estée Lauder brändi rakennettiin kolmen arvon ympärille: omistautuminen, pitkäjänteisyys ja intohimo. Estée vieraili usein kauneussalongeissa New Yorkissa, ja brändi menestyi yksittäisten asiakkaiden henkilökohtaisten suositusten ansiosta. Estée Lauder ihonhoitotuotteet tulivat pian tunnetuksi.

Pienestä yrityksestä tuli vähitellen kansainvälinen premium-brändi. Ikoninen Estée Lauder meikkivoide on nyt olennainen osa monien naisten meikkipussia, ja ylellisten ainesosien ja tieteellisen lähestymistavan ansiosta Estée Lauder kasvovoide on parasta, mitä voit tarjota ihollesi. Estée Lauder filosofia on melko yksinkertainen – jokainen nainen voi näyttää kauniilta iästä riippumatta.

Arvostelu Estée Lauder Youth-Dew Indulgent Duo